1894 Jessheim

Sjansesløseri på stadion

Avatar

Publisert

(Ull/Kisa – Florø 1-1)  Ull/Kisa åpnet klart best i vinden på Jessheim, men slet med å omsette sjansene.

I løpet av kampens fem første minutter hadde Kisa to gigantiske sjanser ved Solberg og Kaland. Mål ble det ikke før Morten Sundli ekspederte et flott hjørnespark fra Torp sikkert i garnet.

Kisa var klart best og skapte de fleste farlighetene i første omgang og gikk til pause med fortjent ledelse. Florø framsto ikke som særlig godt fotballlag, og supporterne var fornøyd etter halvspilt kamp. Lite visste publikum at andre omgang skulle bli et mareritt. Kisa brant sjanser, og etter 10 minutter scorer For etter et mislykket klareringsforsøk fra målscorer Sundli. Bortsett fra unge Henriksens store mulighet på overtid, så forbigår vi resten av andre omgang i stillhet.

PS! Bildet er tatt av den eminente Bjørn Hytjanstorp.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupTrygg og god i feltet og ellers lite å gjøre. Sjanseløs på scoringen imot da den er knallhard og går via Sundlis hode6
Mats Andre Kaland Starter som back, men flyttes opp som kant tidlig da Solberg måtte ut! Ikke venn med ballen og virka litt utilpass som kantspiller! Burde fått til en bedre avslutning helt i starten av kampen5
Emmanuel TroudartHverken fugl eller fisk på Troudart denne kampen! Gjør få feil, men savner noen flere kreative pasninger offensivt, da han har en god fot og tross alt er god på å ta med ballen fremover!5
Morten SundliRotete kamp av Sundli. Scorer ett veldig fint mål, men er også involvert i baklengsmålet! Bommer også på endel lamgpasninger idag!
5
Nicolas WalstadFår best karakter i forsvarsrekka i dag på grunn av en god førsteomgang hvor han er aggressiv, står høyt og vinner tilbake ballen ved flere anledninger. Løper mye, er godt trent og blir bedre og bedre for hver kamp.
6
Nicolay SolbergFår en mulighet tidlig i kampen som det er mulig og score på, men ble byttet ut tidlig på grunn av skade! Ingen karakter, for lite spilletid.
Truls JørstadTilbake fra start klubblegenden Jørstad, men spiller dessverre ingen god kamp. Blir løpende mye imellom og får ett fortjent gult kort for en veldig stygg takling etter 39 minutter. Nesten oransje det kortet der!5
Eric Kitolano Kitolano er en god fotballspiller og bare i kveld så slo han to-tre tuneller på motspillerne, pluss at han har noen fine dribleraid. Problemet er at dette ennå ikke er med på og skape sjanser og målpoeng. Mister ballen mye idag enten ved feilpasninger eller at han mister den fordi han er dårlig orientert. Skusler egenhendig bort to strålende kontringsmuligheter i dag!
4
Sverre Martin TorpDen klart beste av de tre sentrale på midten i dag. Slår noen helt fantastiske cornere, spesielt i første omgang. Vi burde egentlig klart og score på flere enn den Sundli scoret på. Også nære en assist på overtid da Henriksen holder på og bukke ett strålende Torp innlegg inn i nettet.
6 Kisas beste
Kristoffer Normann HansenSpiller en god førsteomgang og er som vanlig en veldig underholdende spiller å se på! Varter opp med fine dempinger, dragninger og ikke minst pasninger. Men denne dagen ble det ikke mål ut av noen av dem, dessverre. Mmindre involvert i andre omgang, men er viktig da vi presset på for seiersmålet mot slutten!6
Martin W. TrøenRolig dag på jobben for Trøen dessverre. Starter sin første Ull/Kisa-kamp, men er dessverre ikke nærmere scoring enn en avslutning fra skrått hold i første omgang. Byttet ut etter 58 minutter4
Jan Tore AmundsenInn som høyreback etter 24 minutter. Få feil defensivt, men har dessverre noen forferdelige innleggsforsøk offensivt. De må slåes med mer kraft og bue. Mange av Jan Tores forsøk i dag gikk rett i klypene til Florøs keeper, gang på gang.5
Herman HenriksenFortjent innhopp for unggutten som har scoret i bøtter og spann for Ull/Kisa 2 denne sesongen. Kommer til en kjempesjanse på ett hodestøt på overtid etter et nydelig innlegg fra Sverre Martin Torp, men Florøs keeper redder dessverre mesterlig. Kunne blitt overtidshelt der, unge Henriksen.5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.