Kontakt oss

Konsert

So Are We med plateslipp torsdag

Avatar

Publisert

Guro Vikingstad og Stian Haslie er så å si klare for plateslipp på Mono i Oslo torsdag denne uken. Her byr de på en akustisk versjon av sangen “Hey Marie”.

So Are We er duoen som har vokst seg stilsikker og stødig nesten litt i det stille. Det begynner å bli noen år siden duoen opptrådte på hjemmebane på Jessheim for første gang, lukket klubbkonsert på Jessheim. Siden har vi sett dem på hovedscenen på Jessheimdagene og på klubbscenen i Kulturbanken Kreti & Pleti.

Nå er det altså klart for slippkonsert på Mono i Oslo torsdag 5. april, og i kjølvannet av ep-slippet venter 14 spillejobber rundt om i landet. So Are We har valgt å bygge musikalsk vennekrets ved å bygge stein på stein i form av klubbjobber rundt om i landet i perioden april til juni. Jessheim er bevisst ikke booket på denne runden, men det er nærliggende å tro at det blir et ep-slipp i hjembyen også.

Vi kan nevne stoppesteder som Stavanger, Haugesund, Porsgrunn, Sandefjord, Halden, Hønefoss, Fredrikstad, Drammen, Kristiansand og Trondheim.

So Are We befinner seg i et musikalsk landskap der pop, folk og country veves sammen til ett uttrykk. Inspirasjonskilder er blant andre Ryan Adams, Norah Jones og Melody Gardot. Melodiene til den ep-ferske duoen spenner fra melankoli til lekenhet, og det er hele veien formidlingen som er i førersetet når So Are We står på scenen.

Den som er nysgjerrig kan ta turen til hovedstaden og sjekke ut ett av Romerikes mest spennende musikalske prosjekter torsdag 5. april.

 

 

Annonsering
Klikk for å kommentere

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.