Kontakt oss

Spillerbørs

Ull/Kisa – Ham-Kam 1-1 (0-0) Det ble ett lite antiklimaks på Jessheim stadion for de fremmøtte som hadde gledet seg til sesongstart. Etter en første omgang, som bar preg av premierenerver fra begge lag, var det Ham-Kam som var best og som fortjent tok ledelsen. Andre omgang var bedre, og med scoring av Nicloay Tvedten Solberg endte det med poengdeling i serieåpninga. Et resultat begge lag kan si seg fornøyd med, kampen sett under ett.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupTrygg og god. Kan ikke lastes for baklengsmålet. Noen utspill over linja.6
Mats Andre Kaland Noe upresis begge veier i første omgang. Stor sjanse i 75 minutt hvor han skyter over mål med venstrebenet fra rundt 10-11 meter.6
Emmanuel Troudart Noe rufsete i duellspillet. Men har noen viktige. blokkeringer i andre omgang.6
Morten Sundli Som stopperkollega Troudart noe rufsete i første omgang. Spiller seg varm iløpet av kampen, og dette må regnes som en mer enn godkjent debut fra den tidligere Mjøndalen- bautaen.7
Nicolas WalstadSliter litt defensivt i første, men spiller seg stort opp i andre omgang hvor han kommer på flere løp offensivt.
6
Ole Kristian LangåsKisas beste i starten, løper mye og er involvert i spillet. Ser konturene av en god treningsvinter.7
Sverre Martin TorpBlir løpende litt mye imellom og er lite involvert i det som skjer i de første 45, noe mer med i andre. Brenner kampens største sjanse etter 74. minutt. Byttet ut i det 80. minutt.5
Christian AasEn kamp helt på det jevne av midtbanegeneralen. Viser som vanlig stor ro defensivt. Men mangler litt offensivt og lager en del unødvendige frispark. 6
Niklas SandbergAnonym i første bortsett fra noen ålreite dødballer. Men spiller seg stort opp i 2 omgang. Strålende overgang etter 74 minutter, hvor han er arkitekten bak sjansen som ender hos Torp. Kisas beste på en heller grå dag.
7 BB
Nicolay Tvedten SolbergSom resten av laget bedre i 2. omgang. Ikke overraskende at det er han som scorer. Mye involvert i 2. omgang.
6
Andreas AalbuLøper som vanlig mye. Stor mulighet på en heading i 2. omgang. Byttet ut etter 67 minutter.5
Ole Andreas NessetInn det 67. minutt. Jobber utrettelig. Kommer ikke til noen store muligheter!5
Eric Kitolano Inn det 80. minutt. For lite spilletid til å bli vurdert.
Kristoffer Normann HansenInn 82. minutt. For lite spilletid til å bli vurdert.