Kontakt oss

1894 Jessheim

Sponsorene med Kisa videre

Avatar

Publisert

Sponsorene med med videre når Andreas Aalbu og Ull/Kisa begynner på den harde jobben tilbake til det gode selskap i Obos-ligaen.

Aurskog sparebank signaliserte tidlig at de ble med videre som hovedsponsor for Ull/Kisa, og så å si alle samarbeidspartnerne er med videre i jakten på opprykk.

Se hvem som er samarbeidspartnere ved å TRYKKE HER

ENGASJERT SPONSOR: Aurskog sparebank har bidratt som sponsor i mange år. De er med Ull/Kisa som hovedsponsor i jakten på opprykk kommende sesong. Laila Døhlen og Helene Enger Skjønnhaug er stolte over å være hovedsponsor.

– Ull/Kisa Fotball er en viktig samarbeidspartner for oss i Aurskog Sparebank. Vi er stolte når vi ser alle de små og store, både jente- og guttefotballspillere som løper rundt med bankens logo påbrystet, sier markedssjef Helene Enger Skjønnhaug.

– Aurskog Sparebank er en lojal og aktiv samarbeidspartner og vi skal finne på flere samfunnsnyttige og engasjerende aktiviteter i årene som kommer, sier daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu.

Ny signatur

Nå er også sponsorkontrakten med Jessheim storsenter underskrevet formelt. Og det ligger en gulrot i enden sesongen.

– Det har ikke vært noen tvil om vi skulle sponse byens fotballklubb, sier senterleder Jon Bakke

– Lokale aktører må spille hverandre gode, og det er det vi ønsker å bidra til ved å bli med videre som sponsor.

Annonsering

Leste du denne?

Da en halv gris ordnet alt

Møteplasser

– Hva forener byens fotballklubb og dere som framtredende næringslivsaktør?

– Vi er begge viktige møteplasser for folk som bor og lever her. Det er en viktig profil både for Ull/Kisa og Jessheim storsenter, og jeg håper vi sammen kan få til et år der vi skaper nye minner for byen i form av et opprykk, sier Bakke.

Opprykksbonus

BONUS: Det ligger en bonus på toppen av årets sponsorbeløp fra Jessheim storsenter. Her underskrives kontrakten av Jon Bakke mens Kisa-høvding Andreas Aalbu bivåner. Foto: Fredrik “entrecôte” Vestgård

– Apropos opprykk. Dere har lagt inn en gulrot i så måte?

– Ja, det utløses et ekstra beløp hvis det blir opprykk til Obos-ligaen, sier Bakke.

– Jeg tror vi alle sammen er enige at Ull/kisa ikke hører hjemme i Postnord-ligaen.

Ydmyk og glad

Daglig leder i Ull/Kisa Fotball Andreas Aalbu er glad for responsen i næringslivet etter det forsmedelige nedrykket i forrige sesong. Han registrerer med glede og ydmykhet at de aller fleste sponsorene er med videre – og at noen til og med har oppjustert sponsorbeløpet foran denne sesongen.

– Vi har som mål at aktivitetene for våre sponsorer skal være flere og bedre enn noen gang i 2022. Dette fortjener de etter å ha stått ved oss under en pandemi der aktivitetene dessverre har vært færre enn vi hadde ønsket, sier Aalbu til Jessheimpuls.

Annonsering

– Nedjustert budsjettet med mye?

– Noen millioner kroner ned, stort sett i form av nedjusterte lønninger til spillere, trenere og administrasjon som er knyttet til A-laget.

Les gjerne om kunstgressmirakelet:

Kunstgressmirakel for Ull/Kisa

Egne rekker

Et nedrykk til nivå tre må håndteres på best mulig måte, og for Ull/Kisa sin del ser Aalbu gjerne at lokale gutter tar steget opp og tilriver seg spilletid på a-laget – for på den måten gjøre seg fortjent til bedre kontrakt.

– Vi har tidligere sett at ett steg ned fører til flere publikummere på stadion fordi laget kjemper i toppen. Hvordan vrir du dette nedrykket til deres fordel?

– Folk liker jo å se laget sitt vinne, og når vi først er i en divisjon vi ikke vil være må vi gjøre det beste ut av det å se på det som en mulighet til å skape noe, sier Aalbu.

Øl på stadion?

Han ser for seg arrangementer i forbindelse med kamper, og han har ikke gitt opp det som har vært en brannfakkel tidligere år – nemlig ølservering på stadion.

– Jeg personlig mener at tiden er inne for at det burde være mulig å få øl på fotballstadioner for alle.

– Jeg tror dette kunne vært med å skape mer liv og røre, som igjen blir morsommere for alle involverte.

Annonsering

Kanskje 2022 blir året det vi kan sette opp noen partytelt med grilling og ølservering og mobilisert mer rundt supportergjengen i 1894?

– Optimismen er tilbake på Jessheim stadion nå?

– Jeg føler det. Nå er vi sultne på å komme oss opp igjen på første forsøk. Jessheim skal ha et lag i norsk toppfotball!

Annonsering

Copyright © 2022 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.