Kontakt oss

Byutvikling

Stasjonen kaffebar jubilerer

Publisert

Miriam Høvik Halstvedt kan fredag se tilbake på ett års drift av Stasjonen kaffebar. Det har vært mye læring, og nå tøffer hun videre inn i 2020.

– Jeg har lært at det er utrolig gøy å jobbe i en liten bedrift, og så har jeg lært mye om folk og om drift, svarer stasjonsmester Miriam på spørsmålet om hva hun har lært på ett år.

– Mange setter pris på oss, og mange oppdager oss for første gang fortsatt; vi har mange som løper gjennom når de skal med toget på morgenen, og så har vi dem som stikker hodet innom og blir overrasket når de ser at vi holder til her.

Mange setter pris på oss

– Hva var planen?

– Å tilføre Jessheim by noe, og det tror jeg vi har klart. Tilbakemeldingene vi får – både ansikt til ansikt og som kommentarer på sosiale medier – varmer og inspirerer.

– Hva bringer 2020?

– Mye jobb og mye moro, helt sikkert.

Mye jobb og mye moro

– Men vi kommer til å fortsette med arrangementer en gang i måneden, og så er det jo uformelle og formelle treff her i regi av andre – barseltreff, strikketreff og annet.

– Utleie også?

– Ja, både bursdager, julebord, treff med jobben og – faktisk – spørsmål og bryllupsfest og dåpsfest. 60-årslag har vi hatt også.

Atmosfære og stemning

– Hva er viktig for å få til dette?

– Atmosfære og god stemning er essensielt. Og så er det viktig at folk setter pris på oss ved å kjøpe en kopp kaffe i tillegg til å sette pris på et varmt sted å vente på toget.

Boller og klem

– Hvordan markeres selve dagen fredag?

– Nå har vi jo markert hele uken, men det blir gratis boller til dem som vil ha.

– Hva ønsker du deg i året som kommer?

– At enda flere oppdager og setter pris på Stasjonen kaffebar. Nå stenger jo Bane Nor det ubetjente venterommet på et tidspunkt også.

– Gratulerer med dagen.

– Takk.

Annonsering

Copyright © 2021 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.