Tabelltopp inn i påskehøytiden

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG

Isen er gått på Nordbytjernet, og det skulle ikke forundre oss om spillerne på Ull/Kisa kan gå på vannet etter 0-8 borte mot Tromsdalen. Og 22. april bør det blir mye folk på stadi0n når Kongsvinger kommer til byen vår.

Det ble en fantastisk fotballfest for våre gutter i nord. Ull/Kisa scoret hele 8 mål, men minst like imponerende er at våre gutter holdt nullen.

Kampen var ikke mer enn 9 minutter gammel da Sebastian Remme Berge fortsatte den gode scoringsformen han har hatt i det siste. En herlig scoring fra unggutten. Og samme mann la på til 0-2 før halvtimen var spilt.

Kristoffer Nordmann Hansen scoret deretter ett fantastisk mål i det 35. minutt, noe som gjorde at Kisa kunne gå til pause med 3-0-ledelse i andre kamp på rad.

Forskjellen fra forrige helgs strålende kamp mot Sogndal, var at Kisa i kveld fortsatte med å finne nettmaskene. Og laget fra Jessheim ga seg ikke før de sto med 8 bokførte scoringer. å scoret vi ennå fler i Målene i andre omgang ble scoret av Trøen (60), Kitolano (67), Nesset (73), (88) og Kristiansen (78).

Dette betyr at vi leder Obos-ligaen etter tre spilte kamper. Gratulerer til alle med gult og grønt hjerte. Nå gleder vi oss stort til Kongsvinger kommer på besøk mandag om en uke!

Da skal vi ta tre nye poeng.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar fryktelig lite å gjøre i dag. 6
Ole Kristian LangåsNy solid kamp i ny posisjon for Nes-gutten.6
Espen Bjørnsen Garnås Får enkle arbeidsforhold i dag, men vi er solide bakover! Mye fordi stopperne våre spiller godt i dag igjen.6
Morten SundliStopper en avslutning fra en Tromsdalen-spiller, og han er flink til å ta med ball oppover i banen for å skape ubalanse. God kamp!7
Nicolas WalstadNy solid match av den alltid gode venstrebacken.6
Sverre Martin Torp.Løper som alltid enormt mye og er solid i det meste han gjør. 6
Christian AasSpiller en bra match, blir tydelig sliten utover i andre omgang, uten at det påvirker måten han spiller på.7
Eric Kitolano Konstant i bevegelse og god til å bli med frem og inn i boks for å skape overtall i angrepsspillet! får en fortjent scoring i dag!7
Sebastian Remme BergeTo scoringer igjen i dag, og viser at han ønsker å beholde plassen på laget fremover! Herlig teknikk og spiller med en selvtillit som ligger langt utenpå drakta om dagen.8 (Kisas beste)
Martin TrøenFår en scoring etter fint samspill med Normann Hansen, og er også nest siste på Hansen sin perlescoring! fint samspill mellom de to kampen igjennom.7
Kristoffer Normann HansenStrålende scoring og en ny god kamp av publikumsspilleren! Alltid morro å se han spille fotball når han er "påskrudd" 7
Sverre Hjelle ØklandInn i det 64. minutt for Torp, og bidrar til festen med en herlig assist. Vi gleder oss til å se mer fra denne spilleren.6
Ole Andreas NessetTo scoringer på målsniken Nesset i dag. Når begge midtspissene scorer så må vi være veldig fornøyd! 7
Henrik KristiansenFor lite spilletid til karakter.Får 20 minutter for Remme Berge og også Kristiansen får være med på scorings bonanzaen! Morro å se ungguttene lykkes.6

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.