Tap på Sørlandet i kveld

Avatar

Publisert

AV KURT KEMI

Jerv – Ull/Kisa 2-0 (1-0) Det ble tap på Sørlandet i kveld. Nå gjelder det å mobilisere til hjemmekamp 16. mai.

Ull/Kisa tok denne søndagen turen til Grimstad og bortekamp mot Jerv etter forrige helgs seier mot Skeid. Nydelig vårvær og en flott gressbane satte rammene for en flott fotballkamp i sørlandsbyen.

Fra dommeren blåser igang kampen til Stefan Hagerup må hente ut ballen fra eget nett går det bare 100 sekunder! Etter dette kommer laget fra Jessheim raskt inn i kampen igjen, og produserer flere farligheter utover den 1 omgangen.  Kampen er 33 minutter gammel når Kristoffer Normann Hansen kommer alene mot Jervs keeper, som redder mesterlig på forsøket fra Kisas venstrekant.
Ull/Kisa fortsetter å produsere sjanser i 2 omgang men det blir med sjanser. Det vil seg ikke for disse guttene og når dommeren velger å gi det røde kortet til Espen Garnås etter 84 min og den påfølgende straffen går i mål ender det med Ull/Kisas tredje tap for sesongen. Minner folket om 16 maikampen hjemme på Jessheim stadion mot Notodden.
Aurskog sparebank sponser billetten, så det er gratis inngang for alle som tar turen.
SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupEn fantastisk reaksjonsredning etter 21 min . Kan ikke lastes for noen av målene og gjør en strålende kamp i 90 min. 6
Ole Kristian LangåsEn god kamp av Nesbuen i kveld. Trygg bakover og blir gjerne med fremover om sjansen byr seg som sin kollega på venstrebacken. 6
Espen Bjørnsen Garnås Er vel ikke helt påskrudd kl 18:01:40 denne kvelden og blir lett i duellen som fører til 1-0 scoringen. Direkte rødt kort etter 84 min er direkte svakt dømt av dommer ut ifra tv-bildene. Bare å finne frem finstasen og gjøre seg klar til 17 maitoget. 5
Morten SundliGjør svært få feil i kveld og jager guttene fremover i 2 omgang. Bauta!7
Vegar KongsroVenstrebacken ser ut som om han har spilt på Ull/Kisa hele livet sitt. Flink til å bli med fremover når sjansen byr seg.6
Sverre Martin Torp.Gjør en god kamp i solskinnet på JJ. Ugland Arena. De finner hverandre godt på midtbanen om dagen og dette lover god utover sesongen.6
Christian AasEn god kamp i kveld på kapteinen. Går foran med duellkraft og som ballfordeler er han veldig god som vanlig.7
Eric Kitolano Eric er vår bestemann på Sørlandet. Løper mye og spiller på små marginer fremover.
7 BB
Magnus Retsius GrødemLeiesoldaten fra Vålerengen idrettsforening er lite involvert på sin høyrekant i kveld. Dette er fordi vår venstre side fikk gode arbeidsforhold. 4
Martin TrøenMartin får 1 time i denne kampen. Kommer ikke til de aller største sjansene men gjør en god jobb som førsteforsvarer . 5
Kristoffer Nordmann HansenKommer til flere stor sjanser i kampen men går målløs av etter 90 min. Er nok vant til målpoeng fra denne karen og det blir trekk når de ikke kommer.5
Sverre ØklandKommer inn for kapteinen og får nok litt for lite tid til å sette sitt preg på denne kampen.
Sebastian Remme Berge Får 11 minutter på banen. For kort tid til karakter.
Ole Andreas NessetDen raske spissen får dårlige arbeidsforhold da Jerv legger seg dypt i banen. Gjør som sin spisskollega Trøen en god jobb som førsteforsvarer. 5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.