1894 Jessheim

Toppet fantastisk fotballuke

Avatar

Publisert

Ull/Kisa – Sogndal 2-0 (1-0): Kisa-mannskapet rundet av en fantastisk fotballuke på Jessheim som startet med ett historisk avansement til fjerde runde i cupen, med og slå Sogndal overbevisende 2-0 på eget kunstgress.

Ull/Kisa var det beste laget gjennom hele kampen, selv om Sogndal til tider hadde mye ball. Kristoffer Normann Hansen gjorde 1-0 etter 26 minutter; Kisa vartet opp med en praktkontring som endte med at Hansen ekspederte den enkelt inn ved bakre stolpe. 2-0 scoringen kom etter 78 minutter, hvor klubblegende Truls Jørstad tar ett frispark til venstre i banen i en god innleggsposisjon! Innlegg ble det ikke, men Truls bøyde ballen rett inn i motsatt vinkel! Strålende scoring og mål i to kamper på rad for kapteinen (Foto: Bjørn Hytjanstorp).

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupEn noe svakere kamp enn på lenge denne ettermiddagen for vår solide målmann. Sklir i forkant av Notoddens første scoring. Og blir nok tatt litt på senga av Midtgardens smarte avslutning på deres andre scoring.5
Mats Andre Kaland Bidrar som vanlig offensivt, men får lite ut av innleggsforsøkene. Virker sliten mot slutten og burde vært hurtigere tilbake i forsvar på Notoddens andre scoring.4
Espen Bjørnsen GarnåsOgså noe svakere enn vi har sett han de siste kampene. Men vinner likevel mye i lufta, og har endel gode brudd. Klarer ikke hindre Midtgarden i å få avsluttet i situasjonen hvor Notodden scorer sitt andre.
5
Morten SundliFår noe bedre enn sim makker. Men det er utelukkende fordi han er flink til å dirigere og gi beskjeder til medspillerne. God duellspiller og slår en del fine langpasninger ut på kant6 (Kisas beste)
Nicolas WalstadKommer en del rundt på kant offensivt! Men dessverre lite som resulterer i scoring eller store sjanser for Kisa. Løper likevel mye og har tatt steg defensivt.
5
Nicolay SolbergHar et par gode headinger som kan regnes som store muligheter for Kisa. Får sjansen på frispark etter drøye timen, men banker ballen høyt over mål.5
Sverre Martin TorpSpiller en god førsteomgang hvor han samarbeider fint med både Kurtovic, Solber og Nesset i flere situasjoner. Disker opp med to muligheter på langskudd. Har en noe svakere andre omgang.5
Eric Kitolano Har en del fine skuddforsøk, men de blir dessverre for enkle for Notoddens keeper. God med ball i bena, men skaper ikke det helt store i denne kampen.4
William KurtovicMange fine brudd og ballvinninger i første omgang, hvor han også strør om seg med krem-pasninger. Hadde dette fortsatt i andre omgang kunne nok kampen sett bedre ut, men faller mye og klarer ikke være like kreativ etter pause.4
Kristoffer Normann HansenMye involvert i første omgang og løper mye. Har en stor sjangse etter 25 minutter etter strålende spill i forkant av Torp og Kurtovic, men avslutningen gikk dessverre rett på keeper, den hadde fortjent en bedre skjebne! Byttet ut etter 78 minutter.5
Ole Andreas NessetLøper som alltid mye, men kommer ikke til noen store muligheter. Byttet ut med Aalbu etter drøye timen.4
Andreas AalbuKommer inn og tilbyr noe annet enn Nesset, blir automatisk en del involvert når Kisa presser på i sluttminuttene. Kunne fått ett par assist, den første på et fint slått lavt innlegg mot Solberg og når han stusser igjennom Ciise som får ballen imål, men blir avblåst for offside.5
Herman HenriksenKommer inn for Normann Hansen etter 79 spilte minutter, og varter opp med en strålende målgivende på innlegg fra venstre på reduseringen til Ciise Abshir.5
Ciise Aden Abshir Kommer inn som spiss da vi trykker på for mål i sluttminuttene. Egentlig litt kort tid for vurdering. Har to baller i nettet på den tiden. Blir avblåst for offside idet han putter ballen i nettet etter en finn stuss igjennom fra Aalbu. Usikker på om den var riktig eller ikke. Får allikevel en scoring i det 88. minutt, da han bukker ett godt Henriksen-innlegg i mål med hodet.5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.