Kontakt oss

Jessheimdagene

Varm og tilgjengelig Tora

Avatar

Publisert

KONSERTRAPPORT

Artisten Tora framstår som mer tilgjengelig og nærmest dansbar enn hennes siste besøk på Jessheim. En feiende flott start på konserthelgen.

Det svinger godt av den talentfulle trønderen og hennes band, og er det ikke mindre blues i uttrykket hennes enn forrige gang hun gjestet Jessheim (koronasommeren 2020?

Jo, det er tydelige elementer av soul og rock i det hun presenterer, og det kler virkelig både Tora og bandet hennes. Apropos band, så er det mye mer av et band som står på scenen denne gangen. Forrige gang var det Tora selv som tok hele rampelyset, men i 2023 gir hun rikelig med plass til de dyktige musikerne sine.

Og kanskje er det følelsen av å spille i et band som gjør at spillegleden renner ut over scenekanten? Det kan godt hende.

Sensommersol og et gjestfritt publikum bidro til stemningen i sentrum, og Tora så ut til å hente energi fra atmosfæren som rådet tidlig torsdag kveld.

Etter en knallhard start på konserten, så hentet Tora fram både gitaren og en mer stillferdig side av sitt univers.

Det var i det hele tatt god dynamikk – og god lyd for oss i publikum – under Tora sin konsert.

Neste ut er Henning Kvitnes og hans band. Haldenseren er på oppløpet av sin sommerturne med band, den siste med fullt band har han tidligere annonsert.

Men Tora satte en god standard som første artist ut torsdag kveld.

Øyvind Mo Larsen

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.