Kontakt oss

Kommentar

Velkommen til Jessheimpuls

Avatar

Publisert

Her kommer nyvinningen Jessheimpuls, en byavis på nett som ønsker å bidra til engasjement, entusiasme og opplysende virkelighet i den vesle og rare byen vår. Vi håper du som leser vil være med og bidra til nettopp dette!

Vi har følt tilstedeværelsen dens en god stund nå. Vi kjenner pulsen og hjerteslagene fra “STORbyen” på Øvre Romerike. Nesten hver dag skrives det en ny historie og stedet vårt er i konstant forandring. Noe blir borte for godt og noe nytt kommer til. Sånn er det å være byborger mens byen bygges rundt oss på et sted der veksten er størst i landet. Det er ingen lek å lage en bra by. Men vi kan alle bidra med en liten skjerv.

Menneskene

Byliv handler om interaksjon (samkvem) mellom mennesker. Byliv handler om at politikere, byplanleggere, utbyggere, byutviklere og innbyggere lager en by vi ønsker å benytte oss av og leve i. Trolig har det aldri vært mer spennende å bo på Jessheim og i Ullensaker. Det må i så fall være da de bestemte seg for å bygge Raknehaugen.

Det er ingen lek å lage en bra by.

Men kanskje har vi aldri vært så sårbare som nå. Jeg tenker på  valgene vi kollektivt tar med tanke på hva slags by vi ønsker å være. Her bærer vi alle på et ansvar.

Jessheimpuls ønsker å være en bidragsyter i denne prosessen. 

Speile virkeligheten

Jessheimpuls ønsker å skrive om folka som bor her, politikken som bedrives, kulturen som utøves, om byen som bygges og om livet som leves her.

Ambisjonen er å speile den virkeligheten vi lever i her på Jessheim, og i Ullensaker. Pulsen er der. Vi hører den i hvert eneste hammerslag og jafs fra gravemaskinene.

Ambisjonen er å speile den virkeligheten vi lever i her på Jessheim og i Ullensaker

Vi har med andre ord en liten drøm om å bli en nyhetsformidler folk ønsker å bruke når de skal orientere seg om stort og smått i byen. Med og uten smil. Mest med.

Prøveperiode

Vårt eneste pluss er at du leser oss…

Nå er vi i gang, og vi inviterer deg med inn i en prøveperiode der vi sammen med deg som leser kan stake ut kursen og starte en konstruktiv dialog og interaksjon.

Vi håper i hvert fall at du som leser lar deg engasjere sammen med oss i Jessheimpuls. Nå er vi i gang. Dette blir spennende!

Og husk: vårt eneste pluss er at du leser oss. Og at du forteller alle andre om oss.

Engasjert hilsen.

Øyvind Mo Larsen

Skrivende journalist, redaktør og daglig leder

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.