Connect with us

Jessheimdagene

Framtiden er langt på vei ivaretatt

Avatar

Published

on

Det står bra til med den oppvoksende generasjon sangere og instrumentalister i Ullensaker. Onsdag kveld var et bevis på det.

Det har vært jobbet på øvingslokaler og i låtskriver-forum både på Jessheim og Kløfta de siste årene. Vi begynner å se resultater av det nå. Åtte eksempler på at det gror godt sto på den store scenen og ga et ganske godt antall publikummere smakebiter på det de holder på med.

Isold

Isold viser igjen at hun er på vei som låtskriver og formidler av egne sanger på norsk. Vi har hørt henne ved et par anledninger tidligere, og hun er i stigning både som tekstforfatter og låtskriver. Stofen “Vi lever bedre enn før/i en verden som fortsatt dør” bærer prov på modenhet. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Estrella

Estrella viser også at hun har ting på gang i det hun presenterer på scenen. Vi fornemmer en inderlighet og oppriktighet i det hun framfører.

Tiril & Hedda

Tiril og Hedda kom fra Lillestrøm for å vise hva de holder på med der nede, og de to viser at det jobbes godt i hovedstaden på Nedre Romerike. Gode vokalprestasjoner, fine sanger og spilleglede fra våre venner fra Nedre Romerike.

Elvan Adatepe

Det gikk rykter om at 15 år gamle Elvan var nervøs før hun gikk på scenen. Om hun var det, så var det ikke synlig for oss som sto i publikum. Flott stemme. Vi gleder oss til å høre mer fra den kanten.

Ritika

Ritika stilte alene på scenen med gitaren sin, og vi var vitne til en gryende stilsikkerhet innen singer-songwriter-sjangeren. Spennende.

Greenhouse

Hyggelig bekjentskap som ikke festet seg helt hos denne skribenten. Det tror vi avhenger av at de nok må spille mer sammen for å få skikkelig flyt i sakene sine. Men svært hederlig innsats fra trioen.

Amalie Vaara Søberg

Vi har hørt Amalie synge live tidligere, og vi lot oss imponere av stemmen hennes. Nå gleder vi oss til å høre henne med musikere og ikke backtrack i ryggen. Det blir garantert bra.

Flaming Youth

Bandet fra Kløfta viser med rette at de er klare for å gå i studio med eget materiale. De viser at de har spilt mye sammen, og de begynner å få scenetekke og flørter med publikum. Relativt barsk rock som får i gang foten. Inn i studio nå, gutter.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.