Connect with us

Jessheimdagene

I morgen blir det skikkelig hundeliv

Avatar

Published

on

Kristoffer Schau og hans band The Dogs setter fyr på hvert eneste sted de besøker denne sommeren. Superlativene bjeffes ut. I morgen kveld er det Jessheim sin tur.

Det er smått surrealistisk at The Dogs holder konsert der det er gratis inngang her på Jessheim i morgen kveld, for bandet har skapt furore og fått gode terningkast på meritterte festivaler som Tons of rock i Oslo og Buktafestivalen i Tromsø denne sommeren, og rapportene går på at her kan du ikke holde deg hjemme.

The Dogs sies av kjennere å være noe ganske så særegent i krysningspunktet rock, metall, rockabilly og sumprock.

Superlativer

Vi tillater oss å sitere anmelderen i nettavisen iTromsø.no:

“Selv om Schau er den ubestridte frontmannen, er det et forrykende femmannsensemble som omkranser han. Sammen har de skapt et av Norges ypperste innen fagfeltet «rock’n’roll» – og dette har altså gjort slikt inntrykk, at ablegøyene hans fra skjermen blir slettet fra harddisken vår….”

Og videre:

“I 2019 er det stort sett bare The Dogs som klarer å gi ut ett album i året. Og det uten at kvaliteten har lidd. Faktisk har bare hitmaskineriet tiltatt i styrke, ettersom årene har gått. Årets album – «Before Brutality» – har for eksempel tryllet frem de utrolig catchy «Let’s Start a Riot» og «Who’s Gonna Pay?». Iført sine vante predikantkostymer, ankommer de scenen. Bandet ser alt annet enn komiske ut, snarere litt som en truende religiøs kult.”

Gratiskonsert

Og fra Tons of rock-konserten ble det skrevet:

“Det åpnet forrykende med låtene «You Never Loved Me at All» og «Suicidal Appetite», og publikum var med fra første stund. Vreng på Schaus stemme gir The Dogs låtene noe spesielt som passer som hånd i hanske med kjappere låter. Schau gir mye av seg selv på scenen med mye energi og humor.”

The Dogs går på scenen 21.00, men allerede fra 19.00 er det musikk fra mange unge band med tilhørighet i Ullensaker. Så kom ut tidlig og se hva framtiden i Ullensaker bringer rent musikalsk.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.