Connect with us

Handel

Nytt interiørkonsept til Jessheim

Avatar

Published

on

Et nytt interiørkonsept inntar Jessheim i sommer. Mani Studio vil tilføre ytterligere mangfold innen dette segmentet, sier Kristian Johansen.

Designmøbler og interiør er i august på plass i lokalene til dagens Follestad i Jessheim storsenter. Det ser vi fram til sier Malin Anker-Larsen i Mani Studio.

Eiendomssjef Johansen har fulgt med på Mani Studio helt siden de etablerte seg på Ski storsenter, etter at ekteparet Espen og Malin Anker-Larsen hadde drevet butikk på gateplan i Moss i tre år.

– Vi tror denne etableringen vil tilføre Jessheim storsenter en dimensjon til når det kommer til møbler og interiør, mener Johansen.

– Hvordan skiller dette seg fra de andre konseptene på storsenteret innen møbler og interiør da?

– Enkelt forklart så er dette konseptet i det høyere sjiktet når det kommer til design og pris. Det er designmøbler, sier Johansen.

Eiendomssjef Kristian Johansen er fornøyd med den kommende nyetableringen i Jessheim storsenter.

For designelskere

Eierne selv omtaler konseptet sitt som en “godtebutikk for designelskere”.

– Vi fokuserer på skandinavisk design, krydret med litt glam fra Italia og USA, og vi beveger oss i det såkalte medium- til high end-segmentet, sier Malin Anker-Larsen, som fører mange av de velkjente merkevarene i sitt konsept: Hay, Missoni, Erik Jørgensen, Muuto, Vipp, Menu, Tom Dixo og så videre.

– Vi har fulgt med på Mani studio en stund, og de har et veldig kult konsept, og etableringen på Ski storsenter har vært en suksess.

– Vi hadde egentlig ikke tenkt å utvide med en butikk til, altså Ski storsenter. Men etter å ha vært på befaring og i møter bestemte vi oss for å slå til. Vi har ikke angret.

Åpner til Jessheimdagene

– Og nå blir det en butikk til?

– Ja, vi oppfatter Jessheim som et spennende område, og vi gleder oss til å etablere oss på Romerike, sier Malin Anker-Larsen.

– Dere kommer når?

– Vi overtar lokalene 1. juni, og vi kommer til å åpne tidlig i august. Vi er blitt fortalt at Jessheimdagene i august er en folkefest, så dem vil vi gjerne være en del av.

Mani Studio har eksistert i fire og et halvt år. Butikketableringen i lokalene til Follestad i Jessheim storsenter blir deres tredje butikk, i tillegg til nettbutikken.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.