Connect with us

Byutvikling

Aktiv kulturhelg i vente

Avatar

Published

on

Konsert i sentrum, markedsdag på Sundbytunet og sykkelarrangement i egen kommune? For en helg vi har i vente her på Jessheim.

På Sundbytunet går Janne Grimsrud og tripper forventningsfull og ivrig etter å komme i gang med den første av ganske mange markedsdager gjennom sommeren – faktisk helt til september.

– Det er salg fra 24 boder der forskjellige aktører har leid seg plass, og det selges kunst, håndverk, keramikk, foto, malerier, barneklær, gjenbruk, mat og varer fra forskjellige nettbutikker som tar steget ut i det fysiske markedet, sier Grimsrud til Jessheimpuls.

– Jeg synes det er et veldig bra antall boder og selgere til å være første markedsdagen, sier Grimsrud, som ser fram til yrende liv på tunet i regi av konseptet Ikon.

I ett hjørne kommer det en stor italiensk pizzaovn, og rundt om på Sundbytunet blir det skikkelig markedsstemning og liv og røre.

– Alle boplasser fylt opp?

– Vi har plass til fler, så bare tak kontakt. Dere finner oss her eller på sosiale medier.

Markedet varer fra 11.00 til 16.00.

Sykkelfest

SMILER: Vi er ikke mange påmeldte unna å nå ambisjonen på 150 syklende, sier Tor Harald Larsen og Hans Petter Trondsen. Trimløp på sykkel i Ullensaker i morgen, lørdag. 

Den nye sykkelfesten til Tor Harald Larsen og Hans Petter Trondsen (selvsagt med gode medhjelpere) ser også ut til å engasjere pedalfolket i Ullensaker. Ambisjonen om 150 påmeldte er farlig nær å innfris et par dager før trimløpet på 27 kilometer rundt i Ullensaker tråkkes i gang.

De to ringrever Larsen og Trondsen oppfordrer flest mulig til å melde seg på en koronasikker turdag i morgen, lørdag 20. juni.

– En trygg løype på tur- og sykkelstier gir folk 27 kilometer på sykkelsetet hvis de melder seg på det nye turrittet – et trimløp som passer like godt for voksne som for barn, sier duoen.

Meld deg på ved å trykke på DENNE LINKEN

For mer informasjon om trimløpet, TRYKK HER

Skorgan lørdag

Vi skal ikke skrive så mye om sommerkonsertene i sentrum i denne saken, annet enn å nevne at den første av mange konserter arrangeres lørdag kveld. Nye navn kommer til etter hvert, både lokale og nasjonale navn.

Anita Skorgan går på scenen 19.00 lørdag kveld. Det er meldt bra vær.

https://jessheimpuls.no/jp/2020/06/19/alt-klart-for-konserter-i-sentrum/

At det er mye som skjer i sommerbyen Jessheim hersker det ingen tvil om. Så er det opp til oss borgere å bruke den.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.