Connect with us

Abonnenter

Åpner storstilt familiesone

Avatar

Published

on

I morgen åpner konseptet Jungeltelegrafen offisielt, og med dette er en særdeles viktig del av familiedelen i Jessheim Storsenter på plass. 

Det er eksotisk og delikat inne hos Turgay Yeser på Jungeltelegrafen. Mange vil kjenne ham igjen fra restauranten Bowlers i Storgata, og den erfarne restaurantmannen ser virkelig fram til å drive dette konseptet, som ifølge senterleder Jon Bakke er unikt i Norge.

– Jeg tror ikke du finner maken i norsk sammenheng hva serveringssted og opplevelse gjelder, og menyen er det heller ikke mange andre steder som har, sier Bakke (31).

EKSOTISK: Det er eksotisk atmosfære i det nye tilskuddet for barnefamilier og andre som vil ta steget inn i Jungeltelegrafen.

– Fått tillit

– Hvilke forventninger har du til Jungeltelegrafen, Turgay?

– Vi er glade for å ha fått tilliten til å drive, og nå handler det om å vise oss den tilliten verdig, sier Yeser til Jessheimpuls.

– Jeg føler at konseptet vårt glir godt inn i denne delen av senteret, altså den delen som er blitt familiedelen. Og kundegrunnlaget er på plass her i Jessheim, sier Yeser.

KAFEEN: Det er Turgay Yeser  – for mange kjent fra Bowlers i Storgata – som skal drive Jungeltelegrafen. Kom innom og sjekk ut menyen vår, er oppfordringen fra Yeser og resten av staben. 

– Unikt

– Et heftig grep, Bakke?

– Ja, dette blir kronen på verket i familiedelen av senteret; dette fellesområdet vil sammen med Balubaland gi en unik opplevelse for dem som besøker området. Du finner ikke maken til Jungeltelegrafen i sentersammenheng andre steder, og dette bidrar til å øke kundeopplevelsen til dem som handler hos oss. Dette er del av den nye butikksenter-tenkningen, at opplevelser er en del av det vi tilbyr.

I Jungeltelegrafen finner vi barnevognparkering og ammerom, i tillegg til scene og lounge. Alt skreddersydd familiekonseptet.

PÅKOSTET: Jungeltelegrafen blir en del av barne- og familiedelen i Jessheim Storsenter. Opplevelser som Balubaland og Jungeltelegrafen er en del av den nye senter-tenkningen, sier senterleder Jon Bakke. 

Fyller to behov

– For oss har Jungeltelegrafen to gir, hvis jeg kan uttrykke det på den måten, sier Turgay Yeser.

– Ja?

– Vi blir en kafé for dem i sentrum på dagtid, og så blir vi et sted for barnefamilier. Du kan gjerne si at Jungeltelegrafen er en form for hybrid.

– Det er bygget scene her?

– Der er intensjonen at det kommer arrangementer og underholdning som passer konseptet her – være seg barneteater, bokbad og annet som er familie- og barnerelatert, sier Bakke.

TILRETTELAGT: Med ammerom og barnevognparkering  så er det meste lagt til rette for store og små i Jungeltelegrafen.

– Og menyen?

– Forskjellige retter for store og små, blant annet mini-pannekaker. Akkurat det konseptet kommer fra Nederland, sier Bakke.

Offisiell åpning av Jungeltelegrafen er lørdag 11.00.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.