Connect with us

Abonnenter

Banken inviterer til svindelkveld

Avatar

Published

on

Aurskog Sparebank tar grep og inviterer folk til temakveld om svindel og sikkerhet i en tid der svindelforsøk er på oppadgående. Alle er invitert til Kulturbanken torsdag kveld.

Aurskog Sparebank sender sine beste folk når det kommer til å avdekke svindelforsøk, og Katrin Bråthen og Christian Øiseth Johansen advarer mot stadig økende mengder svindelforsøk. Dette kommer de til Jessheim for å fortelle mer om torsdag denne uka, og absolutt alle som ønsker å vite mer om hvordan man sikrer seg er invitert.

Leste du denne?

15 år som byens bank

Alle velkomne

– Og det er uavhengig av hvilken bank man har, sier Helene Enger Skjønnhaug, kommunikasjons- og markedssjef i Aurskog Sparebank.

Kvelden er åpne for absolutt alle, uansett alder.

Dagen er torsdag, tidspunktet er 18.00. Og stedet er Kulturbanken Kreti & Pleti. Gratis inngang, selvfølgelig.

– Hva blir det informert om?

– Vi vil informere om de vanligste svindelformene vi ser, hva du kan gjøre for å være trygg og hva du skal gjøre dersom uhellet skulle være ute. En slik temakveld er faktisk det aller viktigste du bør delta på i førjulstiden, sier Enger Skjønnhaug.

Et eksempel på svindelforsøk:

Advarer om svindelforsøk

Deler ut penger

VIL HA SØKNADER: Aurskog Sparebank ønsker seg søknader fra frivillige organisasjoner som bidrar til at andre i lokalsamfunnet har det bra, spesielt før jul, sier Helene Enger Skjønnhaug.

Aurskog Sparebank har til alle tider delt ut en del av overskuddet til prosjekter og annet som bidrar til at lokalmiljøet blir et godt sted å vokse, bo og leve, for å si det litt generelt.

– Vi registrerer at det er mange som har det tøft for tiden, og ikke minst er julen en tid der forskjellene i samfunnet blir mer merkbare for mange. Derfor ønsker banken å bidra med gavemidler til organisasjoner på Romerike som jobber for å gjøre julen bedre for dem som trenger det mest, sier Enger Skjønnhaug.

– Men da trenger vi en søknad fra organisasjonene, og søknadsfristen går ut allerede 1. desember.

Søknadsskjema finner du ved å TRYKKE HER

PS! Vi legger til at det også er mulig å få gratisbillett til kino i Ullensaker kulturhus søndag 4. desember. Banken deler ut billetter til “Teddybjørnens jul” som vises søndag 15.00. Du får tak i billett ved å henvende deg til banken via Facebook-siden deres eller ved å kontakte banken direkte ved å TRYKKE HER

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.