Connect with us

Abonnenter

15 år som byens bank

Avatar

Published

on

Både Jessheim by og Aurskog sparebank jubilerer i år. Det passer bra, for bankens ambisjon er blant annet å bidra til en levende by.

JUBLANTER: Helene Enger Skjønnhaug (t.v.) og Laila Døhlen Hansen er stolte av at Aurskog sparebank nå har hatt tilhold i vår by i 15 år. 

Det er 15 år siden Aurskog sparebank etablerte seg i vår lille by.

I 2007 var det tre ansatte i midlertidige lokaler. I dag har banken 10 ansatte i permanente lokaler beliggende sentralt i det krysset som mange beskriver som hjertet av Jessheim.

Og hvis du ikke har sett logoen til Aurskog sparebank på reklamebannere innen kulturfeltet eller idretten, så må vi nesten anbefale at du tar en tur til optiker.

– For dere er synlige lokalt i Jessheim by?

– Ja, og det er flere årsaker til de. Å bidra tilbake til lokalsamfunnet i form av støtte og gaver er en del av sparebank-kulturen, men i Aurskog sparebank ønsker vi også å være fysisk til stede på arrangementer, sier banksjef Laila Døhlen Hansen

og kommunikasjons- og markedssjef Helene Enger Skjønnhaug til Jessheimpuls.

Synlig

Banken har i mange år vært hovedsponsor i Ull/Kisa (og andre klubber, lag og foreninger rundt om på Romerike), men de er også opptatt av å støtte kulturlivet der de har etablert seg.

– De siste årene har vi vært til stede på mange arrangementer, sier Enger Skjønnhaug.

– Dere begynte på null kunder da dere etablerte dere hos oss i 2007?

– Vi hadde filial på Årnes, så det kan være at vi hadde kunder herfra som sognet dit, men ved å være synlige og aktivt til stede så har vi etter hvert fått mange kunder, sier banksjef Døhlen Hansen.

Folkets bank

Aurskog sparebank har totalt 4.200 kunder tilknyttet filialen i Jessheim by. og ambisjonen om å være lokalbanken for privatkunder, bedrifter og landbruket på Romerike lever i beste velgående.

– Vi har ikke veldig stort markedsføringsbudsjett når det kommer til annonsering. Vår beste markedsføring er kundene våre, og vi opplever at det er gjennom fornøyde kunder at nye kunder kommer til.

– Slagordet vårt er “Stor nok for folk flest”, og det føler jeg at vi er, sier kommunikasjons- og markedssjefen.

vil gjerne bidra

SPONSOR: Aurskog sparebank har i mange år vært en aktiv sponsor av Ull/Kisa Fotball. Engasjementet har ikke avtatt selv om klubben nå er i 2. divisjon. 

– Og så har dere en bevisst strategi om å bidra med støtte til allmennyttige  formål og prosjekter?

– Ja, en viss andel av det årlige overskuddet går til gaver og støtte til som bidrar til at lokalmiljøet blir et godt sted å vokse, bo og leve, for å si det litt generelt.

– Men vi er spesielt glade i å kunne bidra til integrering og prosjekter eller arrangementer som bidrar til mindre utenforskap. Faddertiltaket til Ullensaker idrettsråd er et godt eksempel på noe vi bidrar med støtte til, sier Enger Skjønnhaug.

Leste du denne?

Pengegave til suverent tiltak

– Når søker man – og hva kan man søke om?

– Man kan søke fortløpende, og vi vurderer alle søknader som kommer inn. Vi kan ikke love at alle får støtte, men vi garanterer at alle søknader blir vurdert seriøst. Men vi oppfordrer til at man leser seg opp litt før man søker.

Les deg opp på gaver og sponsorater ved å TRYKKE HER

– Men Aurskog sparebank er kommet til Jessheim for å bli?

– Det tror jeg vi trygt kan svare ja på, sier de to representantene for 15-årsjubilanten i Jessheim by, Aurskog sparebank.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.