Connect with us

Næringsliv

Dette er endelig tildeling fra næringsfondet

Avatar

Published

on

Det kommunale næringsfondet på 3,7 millioner kroner er fordelt på til sammen 31 søkere. Tildelingsbrev er på vei ut til de utvalgte bedriftene.

Søknadsfristen gikk ut 2. november, og Mette Blåfjell fra Innovasjon Gardermoen brukte november til å jobbe søknadene som hadde kommet inn i tide.

Politikerne behandlet saken før jul, og da ble det vedtatt at rådmannen og gruppelederne i de politiske partiene skulle ta et møte for å se over søknadene som var kommet inn – og jobbet grundig med av innleide Blåfjell.

Stort engasjement

Næringsrådgiver i Ullensaker kommunen Linda Sjåstad Andreassen sier til Jessheimpuls at engasjementet har vært stort. Mange tusen var innom utlysningen på nett, og 31 søknader ble som nevnt mottatt innen fristen gikk ut.

https://jessheimpuls.no/jp/2020/12/14/disse-kan-fa-stotte-fra-naeringsfondet/

Brev på vei ut

– Tildelingsbrev er på vei ut i disse dager, sier Sjåstad Andreassen.

Som en følge av Korona-pandemien er det i regjeringens krisetiltak satt av 600 millioner kroner til kommunale næringsfond. Av disse fordelte Viken fylkeskommune totalt 61.4 millioner. Kommuner med et næringsliv som er hardt rammet av arbeidsledighet er prioritert. Ullensaker kommune ble tildelt 3,7 millioner kroner som en engangsbevilgning.

Her kan du se hvem som har fått hvor mye fra det kommunale næringsfondet:

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.