Connect with us

Konsert

Et forrykende bekjentskap

Avatar

Published

on

KONSERTRAPPORT

Tora Dahle Aagård var et ubeskrevet blad på Jessheim før lørdag kveld. Samtlige publikummere fikk seg trolig en konsertoverraskelse.

Tora sa til Jessheimpuls tidligere i uka at en konsert for henne er energiutblåsning og en slags eksplosjon. Hun overdrev ikke, og det er veldig lenge siden at i hvert fall undertegnede var vitne til så stor spilleglede og innlevelse som den 26 år gamle jenta fra Flatanger og hennes band hadde med seg på scenen.

Et uttrykk som ligger i spennet mellom blues, rock og pop (i tillegg til en god dose soul) traff oss i publikum som et børseskudd. Energien smittet over på de vel 100 som tok turen, og det var lutter smil og positiv energi i “salen” da konserten var over.

Tora og bandet hennes er i ferd med å vokse seg modne for store festivaler i inn- og utland. Derfor var det et lite scoop å se dem i såvidt intim setting som Jessheim Torg.

Jessheim Torg viste seg igjen å være en suveren arena også for konserter med 200 i publikum, og de to konserthelgene i regi av Yess Alive og Kulturbanken Kreti & Pleti gir mersmak.

Neste helg er det Trine Rein og Marion Ravn som kommer til Jessheim Torg, henholdsvis fredag og lørdag.

Billetter finner du HER.

Mer om konsertserien Yess Alive HER

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.