Connect with us

Abonnenter

Konsertprogrammet klart

Avatar

Published

on

Programmet for konserthelgen under Jessheimdagene er spikret. Toppnavn og andre publikumsfavoritter kommer til Jessheim by i august. 

Arrangørene betegner årets plakat som en av de tøffeste – både økonomisk og sjangermessig – og mest sammensatte i Jessheimdagenes historie.

For deg som vil ha kortversjonen, så kommer den her:

  • Dum Dum Boys (torsdag 18. august)
  • Amund Maarud (torsdag 18. august)
  • Hellbillies (fredag 19. august)
  • Onkel Tuka (fredag 19. august)
  • Violet Road (lørdag 20. august)
  • Klovner i kamp (lørdag 20. august)

Link til billett for alle konsertene finner du ved å TRYKKE HER. Og husk at billett  gjelder for begge konserter de respektive kveldene.

Men les gjerne videre, og ta med deg en video eller to av de forskjellige artistene.

Dum Dum Boys

Hverken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen.

Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

Nå kommer se altså til Jessheim by. Det er bare å begynne å glede seg.

Konserthelgen starter med et brak torsdag 18. august. Da kommer ingen ringere enn Dum Dum Boys på besøk, et band arrangørene har jaktet på i mange, mange år uten å få napp. Det har aldri passet med bandets konsertskjema – før i år.

ENDELIG: Frontmann Prepple Houmb og resten av Dum Dum Boys kommer til Jessheimdagene torsdag 18. august. Endelig fikk arrangørene napp. Foto: Hans Arne Vedlog, Dagbladet

– Med denne bookingen kan Jessheim også smykke seg med at de fire store innen norsk rock har spilt her, sier Tore Kværner på vegne av arrangørene.

De fire store er nevnte DumDum Boys, Raga Rockers, DeLillos og Jokke & Valentinerne. Jokke spilte på utestedet Observatoriet på 80-tallet, men de tre andre har vært hentet til Jessheimdagene.

Amund Maarud

Dum Dum Boys suppleres med Amund Maarud solo. Artisten fra Skogbygda har gjestet Jessheim mange ganger tidligere, og det er alltid et hjertelig gjensyn mellom artist og publikum når han entrer scenen i vår by.

Maarud har gitt ut nytt album, med bandet Lucky Lips som makkere, og det er ikke umulig at vi får servert en eller flere sanger fra den relativt ferske utgivelsen.

Billett til torsdagens konserter finner du ved å TRYKKE HER. Billetten gjelder for begge konsertene.

https://www.youtube.com/watch?v=tcdTdKx729o

Hellbillies

Få band turnerer så hardt som Hellbillies fra Ål – som nå har en ullsokning med i besetningen. Egil Stemkens fra Kløfta var i mange år toneangivende i rockemiljøet i Ullensaker, før han satte kursen mot Oslo for å spille i mange forskjellige konstellasjoner og band.

Men de siste årene er det Hellbillies som har vært arbeidsgiveren til vår mann på bassgitar.

Albumet “Blå dag” kom ut i september i fjor, og Hellbillies har turnert en god del med de nye sangene i bagasjen allerede.

Så får vi se om bandet klarer å ta publikumsrekorden under Jesshemdagene denne gangen. Den er det vel fortsatt DDE som har, med noen skarve flere hoder enn da Hellbillies gjestet Jessheim for noen år siden.

Onkel Tuka

Halden-bandet Onkel Tuka skaffet seg mange venner da de spilte under Jessheimdagene i 2019. I år kommer de tilbake til vår lille by, og det blir garantert fabelaktig stemning når bandet drar i gang sin blanding av rock, punk, bluegrass og country.

Det er bare å lade opp til en særegen konsert med onklene fra Halden.

Vi tror ikke vi tar i for hardt når vi sier at Onkel Tuka etter hvert har utviklet er nært og varmt forhold til Jessheim, som i likhet med Halden er et sted for seg selv.

Billett til begge disse konsertene finner du ved å TRYKKE HER. Billetten gjelder for begge konsertene.

Violet Road

Nordlendingene i Violet Road har også et litt spesielt forhold til Jessheim, for bandet ble booket til en større festival (tidlig versjon av YessAlive) nesten før noen visste at bandet eksisterte. Og de har også spilt her siden den gang.

Violet Road er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel. Dog er selv Violet Road ikke i stand til å ikke være seg selv like.

Klovner i kamp

Klovner i kamp er en norsk hiphop-gruppe fra Tåsen i Oslo. Bandet startet i 1994, da som en duo bestående av Aslak Hartberg («Allis») og Sveinung Eide («Dr.S»). Etter kort tid fikk bandet et nytt medlem, Esben Selvig («Dansken»).

Klovner i kamp hadde dette tremannsoppsettet i flere år, men Dr. S forlot gruppen rett før debutplata kom ut, og i stedet for ham ble Thomas Gullestad(«Fingern» eller «DJ Goldfinger») med i bandet i 2000.

Billett – som gjelder for begge konsertene – finner du ved å TRYKKE HER.

Det jobbes med konsertprogram for Villa Sole og Kulturbanken, men disse konsertene blir annonsert på et senere tidspunkt.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.