Connect with us

Konsert

Kultur av det tyngre slaget

Avatar

Published

on

Er du sulten på musikk av det litt tyngre slaget, så kan Kulturbanken være stedet å frekventere denne helgen. I kveld får du tre band til prisen av ett. 

Det blir intet mindre en rocke-sirkus når bandene Jærnhånd, The Stookers og The Chord Buddies står på plakaten. Og inngangsbilletten er lommebok-vennlige 150 kroner for den også tenker på økonomien i disse tider.

Tre band

THE CHORD BUDDIES: Dette bandet har lokal forankring på Øvre Romerike, blant annet med Vidar Pettersen på bass.

Om bandene:

JÆRNHAND: Rakk du aldri å høre Motörhead live før Lemmy forlot oss, eller har du hørt dem, men ikke fått nok? Da er Jærnhand den beste sjansen du har til å oppleve Motörhead slik de låt tidlig på 80-tallet. Bandet har spilt sammen siden 2012, og låter som en velsmurt Big Twin motor, bare høyere. Jærnhand kjennetegnes av nådeløst driv og alt på fullt – en jernneve planta rett i trommehinna.
THE STOOKERS: Ditt favoritt-punkrock-jukebox-band! The Stookers er bandet for deg som digger Punk-Rock og Rock`n´Roll fra 70 åra og begynnelsen av 80-tallet. Rett og slett ditt favoritt-punkrock-jukebox-band!
THE CHORD BUDDIES: Et rockeband med medlemmer fra diverse band 1979 og til i dag. Band som Slips, Stookers, Killing Teardrops, The Poet & The Punk, Marble Kings osv. The Chord Buddies er inspirert av blant andre The Boys, New York Dolls, Johnny Thunders, Steve Bators, Sex Pistols og Steve Jones. Bandet lager alle låter selv, og spiller rock rett fra levra og hjertet!
link til billetter finner du ved å TRYKKE HER

Rufsete fra Jessheim

Bandet Kokowerk er et hardtslående garasje rock band fra Jessheim. Bandet operer  i sjangerområdene “Fast Forward Rock” til Skandinavisk Garasje-rock  ispedd Rock & Roll. Store helter for bandet er skandinaviske band som Gluecifer, Kvelertak og Hellacopters.
For billett: TRYKK HER
Med seg på plakaten har Kokowerk romefriksbandet Fetter Tom, som var aktivt og rundt for mange år siden. Nå er de atter ute og spiller.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.