Connect with us

Konsert

Lokal musikkhelg i Kulturbanken

Avatar

Published

on

Stina Stenerud tar med seg band til Kulturbanken i kveld, og lørdag blir det ultralokalt med et sammensatt kobbel rundt byoriginalen Jan Ove Hansen.

Stina Stenerud trenger vel egentlig ingen voldsoms introduksjon, for hun har frekventert konsertscener rundt om i det ganske land, ikke minst her i vår lille by – være seg i storband-setting, i jazz-landskapet eller i soul-uttrykket. Det er sistnevnte setting Stenerud ikler seg i Kulturbanken i kveld.

Lokalt lag

Med seg på laget har hun lokal gitarist Stian Haslie, som også har skrevet flere av melodiene og tekstene i dette konseptet. Andre musikere er Kristian Wentzel, Bo Berg og Ole Martin Thorset.

Dørene i Kulturbanken er åpne fra 18.00. Konsertstart 20.00.

BILLETT HER 

Byoriginal Hansen

Lørdag er det byoriginal Jan Ove Hansen som entrer scenen med sine historier og funderinger rundt de store og små ting i livet, i anledning at han i år rundet 60 runder rundt sola.

Hansen har kalt fortellerstunden “60 år fra Lykkebo til Kreti”, og lokale venner trakterer instrumenter i konstellasjonen som bærer navnet “Hjerterdamer, knektene & The Rolling Poet”.

På scenen finner vi nevnte Jan Ove Hansen, Ann-Kristin Lepsøe, Jan Ove Hansen, Ida Eilevstøl Gjøystdal, Dag Ivan Homlong, Tor Mikael Stav-Larsen og Vegard Engh.

Hva kan vi forvente oss? Plakaten frister med mørk poesi, lystige historier og vakre sanger.

Kulturbanken åpner dørene 13.00 lørdag, og forestillingen starter 16.00.

BILLETT HER

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.