Connect with us

Folk

Musikken fyller sentrum

Avatar

Published

on

Musikken vil runge over Jessheim sentrum gjennom lørdagen. Da arrangeres Musikkfest. Og så har flere lokale aktører gitt ut ny musikk i det siste. 

Musikkfest i Jessheim sentrum har vært en fornøyelig og spennende affære de årene konsertene har vært arrangert.

I år blir det totalt xx konserter fra scenen som blir plassert utenfor rådhuset. Og vi får alt fra vakkert jentekor til mer rufsete punk – og de fleste sjangere midt imellom de to nevnte.

FLAMING YOUTH: Lokale Flaming Youth har i flere år vært omtalt som unge og lovende og seriøse. De er alt det, og lørdag står de på scenen. 

Fin miks

Det er med andre ord duket for en dag der folk kan orientere seg om hva som foregår på musikkfronten lokalt i 2022.

Alle som opptrer er riktignok ikke fra Ullensaker, men at det kan bli en fin dag i musikkens tegn hersker det ingen tvil om.

AKTIV ISOLD: Isold Hekla har vært aktiv og utøvende musiker i mange år til tross for ung alder. Hun blir å se på scenen under Musikkfest lørdag. 

Møt opp. Det er gratis å overvære. Og uten publikum dør musikken. Dessuten er det en fin anledningen til å flekse “gå ut”-muskelen etter pandemien.

ESSENTIAL TIDES: Disse musikere står på scenen under Musikkfest, og de kaller seg Essential Tides. Sjekk dem ut, for de er ganske tøffe å høre på. 

Her er programmet.

1200: Jessheim Jentekor
1230: Isold Hekla
1300: D`duo
1330: Rya
1400: Blacklands
1430: Essential Tides
1500: Flaming Youth
1530: Pause
1600: Lazy Sodz
1630: The Chord Buddies
1700: Lazy Petite

Lokale singler

Ny musikk med lokalt tilsnitt er nylig gitt ut, og det er mulig å sjekke ut de nye sangene fra Frode Johansen, Mona Grytøyr, Henning Andersen og Lo-Fi Voodoo (for ordens skyld: undertegnede er medlem av sistnevnte gruppe).

Frode Johansen er velkjent trubadur og visesanger. Henning Andersen ble nylig presentert av viseklubben Vocus og Lo-Fi Voodoo omtales hist og her som Jessheims best bevarte musikalske hemmelighet.

Mona Grytøyr er aktiv om dagen, og hun markerte nylig ny singel med slippkonsert i Lillestrøm. Mer musikk er på gang fra Mona om ikke lenge, ryktes det.

De ferske utgivelsene er å finne på alle strømmetjenester i disse dager.

Fotball

Vi nevner også at de fleste utestedene – i hvert fall Kulturbanken, Elleville, Gulating og Sundbytunet – viser finalen i Champions League lørdag kveld.

Og vi oppfordrer som alltid folk til å bruke byen, være seg i musikkens eller i fotballens tjeneste denne helgen.

Bruk byen

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.