Connect with us

Folk

Nå svinger det musikalsk for demente

Avatar

Published

on

Støttekonserten Heroes samlet høsten 2020 inn 150.000 kroner for å sende konseptet Underholdningsvogna på veien for å underholde demente i Ullensaker. Torsdag ble det gjennomført tre konserter.

PUR GLEDE: Det var pur glede og engasjement å spore gjennom konsertene Underholdningsvogna gjennomførte for demente på Kløfta torsdag.

Støttekonserten Heroes har vært gjennomført tre ganger, og formålet med konsertene er å gi pengestøtte til lokale formål.

Første året var formålet å holde videre liv i et musikkprosjekt som Petter Barg og Vegar Storsve startet for barn og unge i en flyktningeleir i Libanon.

I 2019 var det Inn på tunet som fikk beløpet som ble samlet inn i forbindelse med konserten i en fullsatt og utsolgt storsal i kulturhuset i Jessheim by.

Musikk for demente

Den tredje versjonen av støttekonserten Heroes hadde musikk for demente som det gode formålet av initiativtakerne Vegar Storsve, Tore Kværner og Petter Barg. Og intet mindre enn 150.000 kroner ble samlet inn for å sende konseptet Underholdningsvogna rundt i Ullensaker for å gi kulturelt påfyll til demente i vår kommune.

Nå er Benedicte Barra og Kjersti V. Ekman i Underholdningsvogna i full gang med konserter for demente i Ullensaker.

Kløfta er unnagjort, og i begynnelsen av juni står konserter på Gjestad for tur.

Les mer om Underholdningsvogna HER.

Les saken fra 2020 her: 

https://jessheimpuls.no/2020/10/01/demente-i-fokus-for-heroes/

Startskuddet

KLAPPET I GANG: Underholdningsvogna ble klappet i gang av et lydhørt publikum som satte pris på gamle slagere – og Beatles – torsdag formiddag.

Og for noen dager siden gikk startskuddet for konsertrunden til Underholdningsvogna her i Ullensaker. Kløfta er unnagjort, og det er ikke lenger før “Vogna” ruller inn i Jessheim by for å gi valuta for pengene til dem som får utrolig mye ut av ord og toner, selv om de kanskje ikke er klar over det selv.

Se video her fra konsert på Kløfta her:

Underholdningsvogna har i flere år produsert og turnert med ulike forestillinger for en stadig voksende publikumsgruppe. Forestillingene har musikk i sentrum, men inneholder også en god porsjon teater og humor samt flotte kostymer og kulisser.

De ulike forestillingene er tilrettelagt for kulturhus, institusjoner og foreninger, så ingen scene er for stor og ingen stue er for liten.

Les mer om Underholdningsvogna ved å trykke HER

Høydepunkter

Det har vært en rekke høydepunkter under varemerket “Heroes” i Jessheim by og Ullensaker. Her kommer et knippe avtrykk som viser akkurat det:

Heroes 2020:

https://jessheimpuls.no/2020/11/02/rapport-fra-arets-vakreste-heltedad/

Heroes 2019: 

https://jessheimpuls.no/2019/10/21/den-storste-helten-smilte-bredest-av-alle/

https://jessheimpuls.no/2020/02/04/ny-hverdag-etter-heroes-konserten/

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.