Connect with us

Helse

Radiokonsert sparker i gang nytt konsept

Avatar

Published

on

En radiosendt intimkonsert er første arrangement ut i helseklinikken 5029 sin mangslungne portefølje av tilbud og velvære. 

I samarbeid med nettradioen Ordentlig Radio tilbyr 5029 dobbelkonsert med Tove Bøygard og lokale OiX, som har en fersk plateutgivelse – med gode anmeldelser – å sveve på i sitt kosmiske univers.

Og det er helhetstanken som dyrkes hos behandlerne i 5029 – blant annet fysisk og psykisk helse, ernæring, relasjoner til andre mennesker og nå kulturelt påfyll – som gjør at 5029 Sessions ser dagens lys.

– Kultur er helse

– Det er helse og velvære i kultur, og så ønsker vi å bidra med noe inn i kulturtilbudet her på Jessheim, sier Sara Maria Helstad, kommunikolog hos 5029.

– Kultur avler kultur, og kultur er helse. Og flere møteplasser og kulturarenaer bidrar til at folk venner seg til å gå ut.

Tove Bøygard

– Litt om konseptet?

– Vi samarbeider med radiokanalen Ordentlig Radio som sender på nett, og tanken er å koble en etablert artist med lokale eller mindre kjente band og artister hver siste søndag i måneden. Og søndag 31. mars er det Tove Bøygard og OiX som står for underholdningen foran et forhåpentlig utsolgt publikum på 50 personer, sier Steinar Kroksæter, som for øvrig er en av behandlerne i 5029 samt medlem av OiX.

Fast seanse

– Tove har nylig gitt ut albumet “Jord”, som har fått gode anmeldelser. Det samme har OiX. Og tanken er at det blir en tilbakelent og trivelig ettermiddagskonsert, dørene åpner 13.00 og konserten og radiosendingen starter 14.00. Det serveres mat og drikke, sier Helstad.

5029 Sessions blir en fast seanse i lokalene til 5029 i Dampsagalleen den siste søndagen hver måned, og det legges også opp til foredrag og andre temakvelder i regi av helseklinikken.

Billetter kjøpes i døren eller på Tikkio.no

PS! Tove Bøygard kommer for øvrig til Kulturbanken Kreti & Pleti med sitt band 26. april. Billetter til den konserten er også i salg. 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.