Connect with us

Folk

Rockeklubben spiller opp

Avatar

Published

on

Ullensaker Rockeklubb inviterer til konsert i Kulturbanken fredag. Det er alltid verdt å se hva våre unge musikere har å by på.

Ullensaker Rockeklubb sin aktivitet har gått opp og ned siden den ble stiftet en gang på 80-tallet, og kommende fredag er det dagens rockere som skal vise hva de driver med i øvingslokaler rundt om i kommunen vår.

Leder Isold Hekla Apeland er konferansier og musiker denne kvelden, og både hun og de tre andre bandene gleder seg til å opptre foran publikum.

Mer synlige

– Hvordan står det til i rockeklubben for tiden?

– Pandemien har ikke vært en motor for arrangementer og konserter, men vi håper å bli mer aktive og synlige nå, sier Isold, som understreker at rockeklubben har tilgang til Ullensakers kanskje mest oppegående studio på ungdomshuset på Kløfta.

– Vi bidrar også med økonomisk støtte til innspilling når band og artister er klare til å ta steget inn i en innpillingsprosess, legger hun til.

Fredag kveld

Men først og fremst gleder den yngre garde musikere i rockemiljøet i Ullensaker til å vise seg fram på en scene med publikum i salen.

KLARE: Lokale Essential Tides står på scenen i Kulturbanken fredag kveld.

På scenen står bandene Essential Tides og The Blondies samt Sebastian Hansevolds Julejæzz (med blant andre Morten Holt fra Flaming Youth) og før nevnte Isold Hekla Apeland.

KLARE: Lokale The Blondies er klare for konsert i regi av Ullensaker Rockeklubb fredag kveld.

Billetter finner du ved å TRYKKE HER. Det er 18-årsgrense for å komme inn denne kvelden.

Inngangsbilletten er symbolske 90 kroner, og konsertstart er 19.00.

Etter konserten blir det jam der alle kan hive seg med på moroa.

Musikkhistorie fra Ullensaker:

Jessheim har satt spor etter seg i norsk punk

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.