Connect with us

Folk

Smil, regn og fest fra scenen

Avatar

Published

on

KONSERTRAPPORT

Wig Wam glitret og skrek seg inn i publikums hjerter i kveldsregnet lørdag kveld. Ja, det var rett og slett rock og glamour inn i natten.

Glamrockerne i Wig Wam fikk en fornyet opptur i 2021. Da ble en av sangene deres med i en serie på HBO, og i kjølvannet av den oppmerksomheten er det blitt nye sanger, turnering i USA og de større festivalene i Skandinavia og Europa.

Sommerens konsertrunde ble avsluttet under Jessheimdagene, og det var ikke snakk om å gi ved dørene da regnet satte inn rett før Wig Wam gikk på scenen.

Anført av Åge Sten Nilsen og metallgitarist-helt Trond Holter, så var det rett fram uten slinger i valsen av noe slag. Åge skrek og sang på metall-vis, og Holters gitar skrek på metall-vis, og publikum skrek med.

Det var en kveld i festens tegn lørdag, med Blodsbrødre, Hagle og Wig Wam. Stemningen må sies å være god, og lørdagskvelden tegnet å bli fuktig på flere måter enn regnvær.

Rundt 1.000 personer var til stede som publikum lørdag kveld.

Rapport fra Hagle sin konsert:

Ordentlig fest på lokalet

Søndag er det kulturen og idretten som inntar sentrum. Dette er en fin måte å finne ut av hva som rører seg på begge fronter. Mange lag og foreninger blir å finne i Storgata og på Rådhusplassen. Oppfordringen må være å ta turen innom for å bli bedre kjent med det tilbudet som finnes innen idrett og kultur.

I tillegg blir det gratiskonserter og annet for de yngre og de minste i løpet av søndagen.

Øyvind Mo Larsen

Søndagens program:

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.