Connect with us

Abonnenter

Ordentlig fest på lokalet

Avatar

Published

on

KONSERTRAPPORT

Lørdag kveld pleier å være i festens tegn under Jeassheimdagene. I år har arrangørene tatt den helt ut. Og det ser ut til å fungere som et børseskudd.

Arbeidshestene i coverbandet Blodsbrødre var først ut for å sette stemningen på torget i rett modus med sin kaskade av norske hits. Og slagerparaden fungerte for et – må vi nesten si – overraskende stort oppmøte tidlig på kvelden.

Blodsbrødre overlot et dekket publikumsbord til fenomenet Hagle, en gjeng som har skapt furore og fest på lokalet i flere år. Det er “bygda” som dyrkes til den store gullmedaljen, og et feststemt Jessheim torg setter seg villig oppi tilhengeren til den musikalske skurtreskeren.

Det er kassegitar, banjo og trommemaskin og rytme i gata til Cotton Eye Joe og Rednex, for å si det litt forenklet (men helt ironifritt).

Dette fungerer i bygd og by det

Undertegnede vet lite eller ingenting om Hagle og deres posisjon i populærmusikken, men vi lærte at sangene er kjent og jubelen strakk seg nesten opp til skydekket som hang over Jessheim tidlig lørdag kveld.

Og da hemmelig gjest Sandra Lyng entret scenen, så sto jubelen om mulig enda mer i skydekket.

Jammen tok vi ikke oss selv i trampe takten forsiktig med den ene stortåen utover i settet til Hagle.

Øyvind Mo Larsen

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.