Connect with us

Kommentar

Tøff jentekveld i stille bysentrum

Avatar

Published

on

Et sommerstille Jessheim sentrum til tross, Cocktail Slippers og ikonet Katrina leverte to flotte konserter fredag kveld.

Oslo-baserte Cocktail Slippers gjestet Jessheim for fire år siden. Da sto de foran 1.000 publikummere og ga hver og en på torget en rock ‘n’ roll-nesestyver. Det samme gjorde de fredag kveld, selv om det var nesten 1.000 færre til stede på torget. Men de som som møtte opp fikk en bekreftelse på at opplevelsen for fire år siden ikke var noe blaff.

Cocktail Slippers er noe så sjeldent som et gjennomført band som rett og slett viser at de liker å spille sine egne sanger – som er sjeldent fengende – om det så bare er for seg selv og en drøy håndfull frammøtte.

Kudos til dette tøffe bandet

Kudos til dette tøffe bandet, og vi forstår hvorfor selveste Little Steven van Zandt har sansen for femmer-bandens musikalske cocktail.

Ros til lokale Slagerkameratene som bidro til god stemning og en fin kveld før Cocktail Slippers og før Katrinas konsert.

Ros til lokale Slagerkameratene

Etter Cocktail Slippers var det Katrina (fra Katrina and The Waves) sin tur til å skape bølger og ytterligere god stemning blant publikum. Man forstår raskt at denne damen har stått i stormen og vært ute en vinternatt før, for det tok ikke mange minuttene før folket på torget tok turen til nedre plan på torget.

Det er intet utdatert ved Katrina

Derfra og ut var det rett og slett en oppvisning i hvordan en artist har beholdt stemmen, drivet, gitarspillet og de gode sangene ved like. Det er intet utdatert ved Katrina, selv om hun har vært til stede siden midten av 80-tallet.

Vi vet om mange artister fra den tiden som ikke har tålt tidens tann.

Det gjelder ikke Katrina og hennes låtmateriale.

Kveldens desiderte høydepunkt var da rockeikonet kalte Cocktail Slippers opp på scenen før avslutningsnummeret “Walkin On Sunshine” (selvsagt), og det ble allsang og euforisk stemning på torget.

Synd flere ikke fikk oppleve disse to konsertene, for det var bra saker som fylte Jessheim sentrum fredag kveld.

Jessheim Byfestival fortsetter med ny tyngde lørdag.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.