Connect with us

Kultur

Trenger stemmer til ny storsatsing

Avatar

Published

on

Ingelin Dahl og Erland Helbø er i startgropa med et nytt prosjekt. Nå blir det audition til en konsertforestilling basert på Whitney Houstons liv og katalog. De er på jakt etter sangere og skuespillere.

Duoen satte opp “Jesus Christ Superstar” som konsertforestilling i fjor, og det går fortsatt gjetord om den forestillingen. Det har også gitt ekteparet mersmak og lyst til å gyve på en ny forestilling.

– Det gikk “break even” i fjor, og etter en grundig evaluering fant vi ut at vi går for et nytt prosjekt, sier Ingelin Dahl. Hun og ektemann Erland er begge skolert innen musikalsjangeren.

– Whitney Houston sitt univers denne runden?

– Vi har lyst til å gjøre noe vi liker, og Whitney sitt univers er spennende.

– Vanskelig å synge, vel?

– Ja, det er ikke bare enkelt, smiler de to initiativtakerne til konsertforestillingen.

– Hva leter dere etter?

– Det finnes mange gode sangere der ute, og vi håper å motta søkere fra både profesjonelle sangere og gode amatører. Vi hadde en kombinasjon i fjor, og vi har et ønske om å bidra til å løfte den lokale kulturen, sier Ingelin, som bekrefter at det lokale koret Good Vibrations er med i år også.

-.Men søknadsfristen går ut 25. september, så det er bare tiden av veien for den som vil søke om en rolle, understreker de.

Til “One moment in time” – som settes opp i mai neste år – er det behov for:

  • 2 profesjonelle kvinnelige sangere/musikalartister, eller kandidater under relevant utdanning, med svært høyt sangteknisk nivå og stor sjangerforståelse.
  • 1-2 profesjonelle mannlige sangere/musikalartister, eller kandidater under relevant utdanning, med svært høyt sangteknisk nivå og stor sjangerforståelse.
  • 1 profesjonell skuespiller med gode sangferdigheter, eller kandidater under relevant utdanning.
  • Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.
Påmelding til audition på whitneyullensaker@gmail.com. Legg ved CV, og CV-bilde- og skriv hvilken rolle du søker på. Aktuelle kandidater blir kalt inn til audition. Den er 11. oktober.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.