Connect with us

Abonnenter

“verdensutstilling” i byens galleri

Avatar

Published

on

Det rigges til fotoutstillingen “Vår verden” i kulturmetropolen Jessheim by. Fotogruppa i Ullensaker kunstforening har eksponert seg.

Egentlig skulle utstillingen til fotogruppa gjenspeile hvordan medlemmene ser byen og nærmiljøet gjennom sine linser, men dette ble endret til å ta opp i seg motiver fra hele verden, sier leder av fotogruppa Ingvild Frederikke Borander.

15 utstillere

15 utstiller viser fram totalt 65 arbeider, og Borander sier at det i år er mer farger, liv og en ro i arbeidene som som utgjør utstillingen enn tidligere år.

– Det er veldig lite “forfall” i de bildene vi har fått inn i år,  og kanskje er det sånn at fotografene har søkt seg til det rolige gjennom koronatiden, filosoferer hun høyt mens utstillingen begynner å ta form rundt henne.

– Fin utstilling

BLIR BRA: Det blir en fin utstilling i regi av fotogruppa i år også, sier Anne Marit Fald Gården. Hun har ansvaret for å henge opp bildene slik at det blir en helhetlig utstilling. 

– Det blir en fin utstilling, sier Anne Marit Fald Gården mens hun fordeler fotografiene rundt i rommet. Det er viktig at en utstilling henger sammen, og der er Fald Gården med sitt blikk uovertruffen.

– Jeg vil si det er god spredning i motivene våre fotografer har fanget med kamera, sier Borander.

Vi finner portretter, høstløv, himmel, makrobilder og annet.

– Og så blir det en egen Ullensaker-vegg, sier Ingvild.

Torsdager

– Hvordan fungerer deg daglige liv i fotogruppa?

– vi treffes den hver annen torsdag, og medlemmene tar med seg bilder som blir diskutert slik at fotografen får konstruktive tilbakemeldinger.

Utstillingen i byens galleri åpner 14.00 kommende lørdag. Og den blir hengende to uker.

Ola Fjeldheim står for den offisielle åpningen av årets medlemsutstilling.

– Ta turen, og bli gjerne med i fotogruppa, oppfordrer Borander, som selv har levert tre bilder til årets utstilling.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.