Connect with us

Politikk

Hallingstad slutter som rådmann

Avatar

Published

on

Rådmann Rune Hallingstad slutter i Ullensaker kommune. Han blir direktør i bydel Nordre Aker.

Det er Nordre Aker Bustikke som melder dette fredag. Hallingstad vil etter det Jessheimpuls erfarer akseptere tilbudet om stillingen 22. april, altså i neste uke.

– Jeg har gjennomført intervjuer fordi jeg ønsker jobben som bydelsdirektør, og ser frem til byrådets behandling 22. april, er det den nåværende rådmann i Ullensaker kommune ønsker å kommentere overfor Nordre Aker Budstikke fredag.

Det var elleve menn og fem kvinner som søkte på stillingen, slik Nordre Aker Budstikke tidligere har omtalt. Hallingstads navn gikk da ikke frem av lista, da tre av de mannlige søkerne var unntatt offentlighet.

Rådmann Hallingstad skriver til Jessheimpuls i en SMS fredag kveld at han ikke gir intervjuer før ut i neste uke.

Nordre Aker Budstikke skriver følgende om Hallingstad:

Rune Hallingstad er født i 1971, har befalsutdanning, og er i tillegg både sykepleier og statsviter. Han har jobbet med organisasjonsutvikling på Ahus, vært innom Helse- og omsorgsdepartementet, vært kommunalsjef for helse og omsorg i Enebakk kommune og fagleder for samhandlingsreformen i KS, samt rådmann i Sør-Odal kommune, før han fikk stillingen som rådmann i Ullensaker kommune i 2017.

Hallingstad har bodd på Jessheim siden 2012, og han blir boende i Ullensaker selv om han gir seg i jobben som rådmann i vår kommune.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.