Connect with us

Folk

Handelen med prisdryss

Avatar

Published

on

De årlige Yess Awards er kvelden der Jessheim-handelen feirer seg selv. Årets butikk ble Kid, men også andre aktører hentet hjem priser.

I krevende tider har butikkene i Jessheim storsenter en kveld der de kan glemme utfordringene i kjølvannet av korona og generelt harde tider for handels- og serveringsbransjen.

Følgende priser ble delt ut i kulturhuset da Yess Awards ble nylig ble arrangert:

Outland

“Årets nykommer skapte stor interesse lenge før sin åpning, og fikk drøssevis av jobbsøknader til sine stillingsutlysninger. Aktøren tilbyr noe unikt, og har skaffet en egen kundegruppe som nå kommer jevnlig på besøk til Jessheim storsenter. Denne gjengen har tatt med seg et svært positivt naboskap inn i senteret ved å samarbeide og være kreativ og leken i sin markedsføring på tvers av butikker.”

Miralbel

Vinneren av prisen “Årets Rakett” ble Mirabel, med følgende begrunnelse: “Årets rakett går til en aktør som har hatt en stabil og økende omsetning gjennom hele året. Aktøren har gjort betydelige investeringer og utviklet sitt konsept. Dette tiltaket har blitt tatt godt i mot av lokalbefolkningen, og omsetningen gjennom 2023 er et tydelig bevis på det.”

Bærekraftpris

Clas Ohlson stakk ble vinner av bærekraftprisen fordi butikken var “den aktøren som har utmerket seg på nettopp dette. Denne butikken tar miljøet og bærekraft på alvor og listen er lang over tiltak som skal gjøre fremtidens verden til et bedre sted. I tillegg er de ansatte utrolig gode på å sortere og de legger en ekstra innsats for miljøet.”

Markedsprisen

Bjørklund ble tildelt årets markedspris. Prisen gis til den butikken som har en helhetlig og lokal markedsføringsstrategi.

Juryens begrunnelse var som følger: “Prisen går til den butikken som legger mye innsats og ressurser i å markedsføre seg. De deltar i de fleste kanaler og er en butikk som benytter sin kreative kraft i diverse kampanjer. Aktøren utmerker seg med å skape gode relasjoner til kundene og butikkene rundt seg og er med dette en stolt ambassadør for Jessheim storsenter.”

Årets butikk

Som nevnt innledningsvis, så var det Kid som ble kåret til årets butikk på Jessheim storsenter. Og juryen sa følgende om valget:  “Mottakere av denne prisen har bygget opp sin rolle som en positiv ambassadør gjennom flere år, og er en bauta i butikk-miksen. Prisen går til en aktør som gjennom mange år har tilbudt et bredt og attraktivt vareutvalg til senterets gjester. Kunnskap og service går her hånd i hånd, de har en helhetlig markedsføring og tar bærekraft på alvor. Konseptet har utviklet seg i takt med tidene, og har i 2023 ekspandert for å imøtekomme nåværende og fremtidige kunder.”

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.