Connect with us

Folk

I dag forvandles byen til Jazzheim

Avatar

Published

on

Plateslipp i Kulturbanken og Eva Cassidy sitt musikalske univers presentert på Herredshuset. I tillegg viser og annet snadder i lokalene til Frivilligsentralen. I dag er byen et lite jazz- og musikkmekka, må vi vel kunne si.

Den lokale kulturuka skrider fram i god marsjfart, og det plateslipp med lokale musikere som har gjort seg bemerket nasjonalt denne torsdagskvelden. Gaute Storsve band har vokst seg større siden den gangen han opererte med trio, og det blir full pakke i Kulturbanken i kveld.

Jazz

Billett: TRYKK HER

Medvirkende: Gaute Storsve – gitar, Petter Barg – bass, Vetle Larsen – trommer, Ingrid Berg Mehus – fiolin, Jørgen Mathisen – saksofoner, Angel Terry – perkusjon. Etter konserten inviteres alle musikk- og samfunnsengasjerte sjeler til et kick-off møte for å diskutere og lære mer om Global Gatherings arbeid.

Gaute Storsve Band er kjent på den nordiske jazzscenen for sin unike fusjon av nordisk jazz og latinamerikansk musikk. To spor fra deres forrige album «El Gran Gotzilla» er spilt regelmessig på NRK Jazz i nesten to år.

Herredshuset

Verdt å nevne – blant mye fint på programmet denne torsdagen – er konserten på Herredshuset fra 19.00 i kveld. Der er det universet til artisten Eva Cassidy som tolkes av trioen Stine Mari Langstrand på vokal, Ingelin Dahl Helbø på vokal og piano samt Erland Helbø på gitar.

Billett: TRYKK HER

Politiets hverdag

Interessant blir det også å høre hva avsnittsleder forebyggende avdeling ved Ullensaker politistasjon sier om politiets hverdag i Ullensaker. Dette kan du få med deg i lokalene til Frivilligsentralen fra 17.00 i dag.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.