Connect with us

Abonnenter

Julekalender Jessheimpuls – luke 9

Avatar

Published

on

I dagens luke finner vi en aktiv herremann som har jobbet i kulturens tjeneste i vårt distrikt siden 2007, da Jon Henrik Solhei begynte som kultursjef i Nannestad.

Nei, det er ikke et konfirmantbilde av våre kjære kultursjef Solhei som pryder inngangen til denne teksten. Det er det aller første bildet som ble tatt av ham da etter at han fikk jobben som kultursjef i Nannestad kommune. Den jobben hadde han i 10, for i 2017 ble Solhei ansatt som kultursjef her i Ullensaker kommune.

Undertegnede møtte ham i Jessheim sentrum, og bildet under er det første som ble tatt av Solhei som kultursjef i Ullensaker kommune.

2017: Jon Henrik Solhei da han ble fotografert i forbindelse med ny jobb som kultursjef i Ullensaker kommune i 2017.

I året som kommer skal det jobbes med kultur i Ullensaker innenfor stramme rammer. Vi skal også markere at Jessheim by er 10 år i 2022, og det er satt av en liten pott penger til denne markeringen. Det politiske flertallet har lagt inn 500.000 kroner til markering i juni neste år, etter at det først var blinket ut 1,3 millioner kroner til markering av byjubileum.

Men kultursjef Solhei og hans stab jobber ufortrødent videre med å fremme kulturens plass og uttrykk i vekstkommunen Ullensaker – i tillegg til å være kalenderluke i Jessheimpuls.

GALLERI EGIL: Kultursjef Solhei hadde æren av å stå for den offisielle åpningen av Galleri Egil nå i høst. Her i samtale med tegner Egil Nyhus før snorklipp. Solhei er ofte å se på kulturarrangementer, også når han ikke har offisielle oppgaver.

Leste du denne?

Spare oss til byfant igjen?

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.