Connect with us

Folk

Lokalbanken går foran i byen

Avatar

Published

on

Aurskog Sparebank har kjøpt 1.500 billetter i jakten på publikumsrekord mot LSK kommende søndag. For avdelingssjef Laila Døhlen Hansen er det helt naturlig at banken bidrar i lokalmiljøet.

– Vi gir tilbake der vi kan, og det er naturlig for oss å bidra lokalt de stedene vi har kontor, sier Døhlen Hansen til Jessheimpuls.

– Og nå har dere kjøpt billetter til Ull/Kisas kamp mot LSK?

Tung sponsor

– Vi pleier å kjøpe alle billettene til to kamper hver sesong slik at publikum som vil på kamp kan komme inn gratis. Men 2020 har vært spesielt i så måte. Og hjemmekampen mot LSK kommende søndag skulle være den kampen der publikumsrekorden skulle slås, sier Laila.

Gjeldende publikumsrekord er fra cupkampen mot Rosenborg i tredje runde i cupen i juni 2019. Da tok hele 3.435 publikummere seg innenfor portene på Jessheim stadion.

https://jessheimpuls.no/jp/2019/06/19/da-trollet-nesten-sprakk-pa-jessheim/

Se bildeserie fra cupkampen mot RBK her:

– Det er restriksjoner med begrenset antall publikummere på tribunen under kampen på søndag, men vi har kjøpt 1.500 billetter til 50 kroner stykket for å bidra til at Ull/Kisa runder 3.500 solgte til denne kampen. Det er bidrar til klubbens økonomi, og så bidrar det til å skape litt blest rundt kampen. Det var naturlig for oss å bli med på dette, sier Døhlen Hansen.

– Vi setter pris på engasjementet og samarbeidet med Aurskog Sparebank, sier Ull/Kisas Andreas Aalbu.

– Hvor mange billetter har vi solgt onsdag ettermiddag?

– 2.000, kommer det kontant.

– Og tallet stiger, supplerer han.

Billetter kan kjøpes på Vipps (#634813) eller ved å ta kontakt med andreas@ullkisafotball.no eller christian.aas@ullkisafotball.no

Synlig lokalt

– Hva ser dere etter når dere inngår sponsorsamarbeid?

– Når det gjelder Ull/Kisa så når klubben ut til mange, ikke minst barn og unge. Og vi ønsker at det vi bidrar med skal nå ut til flest mulig – i alle aldersgrupper. Vi bidrar økonomisk til andre arrangementer som kanskje ikke er så synlige også, men vi ønsker som sagt å bidra i lokalsamfunnet der vi er til stede.

– Og så ønsker vi selvsagt å være synlig i bybildet. Det føler jeg at vi er.

Inn i lokalet

– Hva slags bank er dere?

– Vi er en lokal sparebank som fokuserer på god kunderådgivning og som ønsker kundene velkommen inn til oss for en god samtale, og det merker vi at mange setter pris på.

– Unge mennesker også?

– Ja, ikke minst unge mennesker. Mange unge har et stort behov for en samtalepartner når de skal ta stilling til kjøp av bolig, hvilke forsikringer de trenger, og hvordan de skal sette opp sparingen sin.

Jubileum neste år

– Aurskog Sparebank er 175 år neste år, og da skal vi feire sammen med byen. Det blir flere markeringer her på Jessheim (og på Årnes, Bjørkelangen, Sørumsand og Aurskog).

– Hva ser dere for dere?

– Vi er i planleggingsfasen, så det er litt tidlig å si noe om det. Men vi gleder oss, og vi håper verden er noe mer normalisert slik at vi kan omgås på en mer vanlig måte.

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.