Connect with us

Handel

Norrøna fortsetter turen i Jessheim by

Avatar

Published

on

Norrøna har byttet lokasjon i Jessheim storsenter. Med ny plassering håper de på økt trafikk og fortsatt gode dager i Jessheim by.

Koronasituasjonen gjorde at det ikke ble lagt opp til pangåpning og festivitas i det gitteret offisielt gikk opp 10.00 i formiddag, men daglig leder Mads Dyrstad satser på at nysgjerrige tar turen innom de nye lokalene i nærheten av Kaffemakeriet i storsenteret.

Men det vanket “lykke til” og en liten blomsterkrans fra senterledelsen i løpet av formiddagen, og nå fortsetter Norrøna turen i nye lokaler i Jessheim by.

Økt trafikk

– Hva håper dere på når dere nå flytter over fra Skovly?

– Vi håper som sagt på økt trafikk, sier Dyrstad, som er fornøyd med at butikken ligger i tilknytning til flere klesforretninger.

– Hvem er kundene deres?

– Ola og Kari Nordmann, for å si det enkelt. Vi sikter oss ikke inn på en spesiell gruppe, og vi baserer oss heller ikke på trender her og nå. Når vi utvikler et plass så gjør vi det over en periode på tre år, og da sier det seg selv at vi ikke går etter trender, sier Raymond Skjevling.

– Og så lager vi klær som skal vare lenge. Derfor er tidløst design et kjennetegn for Norrøna, supplerer Dyrstad.

100 år

Og Norrøna er jo ikke akkurat et blaff på kleshimmelen.

I 1929 begynte Jørgen Jørgensen, en norsk utendørsentusiast, sin søken etter pålitelig utendørsutstyr for det tøffe og barske landskapet i Norge.

Han startet med enkle ting som lærstropper, ryggsekker laget av seilduk og bomullsplagg, og dermed staket ut Norrønas retning: Å lete etter de fremste tekniske nyvinningene og lage de ultimate produktene for tøffe forhold.

I dag, fire generasjoner senere, har den tradisjonelle interessen for fjellturer vokst, og bedriften med base i nærheten av Oslo eies og drives fortsatt av familien.

Norrøna har holdt til på Jessheim siden oktober 2017, og de har 26 butikker i Norge. I tillegg har Norrøna butikker i USA og Europa.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.