Connect with us

Abonnenter

Heroes samlet inn nye 150.000

Avatar

Published

on

Støttekonserten Heroes samlet inn 150.000 kroner til forskning på barnekreft. Stiftelsen GoldenChild har lokal forankring.

Ronny Michalsen – stiftelsens grunnlegger – var rørt og takknemlig over at hans hjertebarn var blinket ut som formål for den fjerde utgaven av støttekonserten Heroes.

Pengene går uavkortet til forskning på barnekreft samt til å gjøre noe fint for å aktivisere barn som har kreft.

Dette er rapporten fra selve støttekonserten 24. oktober:

Solveig Kloppen loset Heroes 4 rutinert gjennom en kveld som ble både nedpå, lun og en skikkelig fest på lokalet.

Den veledige stiftelsen Golden Child samler inn penger til forskning på barnekreft, og initiativtaker til stiftelsen Ronny Hermansen var rørt etter endt støttekonsert i Kong Rakne søndag kveld.

Kapellmester og produksjonsansvarlig Petter Barg og hans medsammensvorne hadde satt sammen et variert program for denne fjerde støttekonserten kalt Heroes.

UNG DUO: Kristian og Michael er en ung duo som jobber seriøst med musikk. De åpnet ballet fra scenen søndag kveld. 

Den unge duoen Kristian og Michael er produkter av musikklinja ved Jessheim videregående skole, og de startet ballet med kompetent og godt samspill.

Stafettpinnen gikk videre til lokale The Husbands som fikk samtlige hoftepartier til å rulle godt i setene med sitt lille sett med latinske rytmer.

LATINSK AFTEN: Eirik Jahren Røine og brasilianske Celio var gjesteartister sammen med The Husbands. Løst, ledig og latinsk fra de lokale heltene. 

Gjesteartistene Celio og Eirik Jahren Røine bidro også godt inn i det latinske landskapet.

Og slik gikk kvelden – med et dynamisk innhold bestående av nedpå musikk ved Robert Post til feststemning med Petter Katastrofe & Halva Priset.

FEST PÅ LOKALET: Petter Katastrofe & Halva Priset skapte voldsomt god stemning i Kong Rakne med sin festmusikk og gode humør. 

Else Kåss Furuseth stilte også opp for den gode sak, og hun understreket betydningen av engasjement og det å støtte opp om lokale initiativ, slik hun har fått med seg at støttekonserten Heroes gjør – og at mye handler om utholdenhet og det å fremme de gode sakene over tid.

SOM HONNING: Stemmen til vestlendingen Robert Post fløt som honning i storsalen Kong Rakne. Et deilig musikalsk bekjentskap.

Både Kåss Furuseth og Kloppen donerte på sparket 10.000 kroner hver til Golden Child-stiftelsen, noe som nærmest fikk Ronny Hermansen til å ramle utfor scenekanten av emosjonell glede.

JUBILEUM: Det blir Heros 5 til neste år. Det bekrefter Petter Barg, Vegar Storsve og Tore Kværner fra scenen søndag kveld. 

Det er fortsatt mulig å vippse (540767) for den som ønsker å støtte GoldenChild og det arbeidet Ronny Michalsen gjør med å samle inn penger til forskning på barnekreft.

Om det blir støttekonsert neste år? Det lovet arrangørene fra scenen at det blir.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.