Connect with us

Konsert

Lun start for sommerkonsertene

Avatar

Published

on

Anita Skorgan innledet sommerkonsertene i Jessheim sentrum. Og det ble så trivelig at selv duskregnet tok turen.

De drøyt 100 publikummerne som bidro til å lage en fin og stemningsfull ramme rundt lyttekonserten med Anita Skorgan, gikk hjem i sommerkvelden med et smil om munnen. Dette til tross for at sommerregnet gjestet sentrum akkurat i det kultursjef Jon Henrik Solhei foretok den offisielle åpningen av konserten.

NÆRT: Det ble en nær og stemningsfull konsert for både Anita Skorgan og et lyttende publikum lørdag kveld. Foto: Bjørn Hytjanstorp

Kultursjefen takket arrangører og sponsorer for sårt tiltrengt kulturaktivitet i sentrum i disse koronatider, før han overlot scenen til Anita Skorgan. Hun satte pris på et både lyttende og varmt publikum gjennom en konsert der hun framførte ferskt materiale og kjente hits i skjønn forening.

Skorgan fortalte også litt om møtet med Jahn Teigen og sin karriere, noe som bidro til en nær konsertopplevelse for dem som tok turen ut for å hygge seg med musikk og et sommerpyntet Jessheim Torg.

LETT REGN: Lett regn la ingen demper på stemningen. Folk hygget seg i den fine sommerkvelden i Jessheim sentrum. Foto: Bjørn Hytjanstorp

– Arenaen fungerte slik vi håpet, og tilbakemeldingene jeg har fått fra både publikum og Anita Skorgan er gode, sier Aileen Olsen Røseth på vegne av arrangørene.

– Nå er det bare å lade opp til konsert fredag og lørdag denne uka, sier Olsen Røseth.

Fredag står lokale The Husbands på scenen, og lørdag er det bluesfenomenet Tora som entrer scenen.

Billetter finner du HER

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.