Connect with us

Abonnenter

Jazzaften i Kulturbanken

Avatar

Published

on

Det blir levende legender og lokale storheter på en og samme scene når jazzmannen Gaute Storve gjester Kulturbanken vår torsdag kveld.

Gaute Storsve Trio (hovedmannen er nevøen til Vegar Storsve) har høstet gode anmeldelser for sitt debutalbum, og det er grunn til å tro at det samme vil skje når musikerne nå er ute med album nummer to.

Det vi snakker om er nordisk jazz som møter latinamerikanske musikk – og vi hører hint fra kubansk musikk og gamle meksikanske boleroer også. I tillegg til jazzrock fra 70-tallet og prog.

Bandets tre faste medlemmer består av nevnte gitarist og låtskriver Gaute Storsve, bassist Petter Barg og trommis Henning Carlsen. Alle har lang fartstid som musikere i ulike band, og til daglig musikklærere ved musikklinja på Jessheim videregående skole.

Vår egen Ingrid Berg Mehus er med på fiolin, Jørgen Mathisen spiller  saksofon og så har den – for kjennere – legendariske Angel Terry Domech fra Cuba blitt flydd inn til Morgen for å bli med Storsve og bandet på konsertrunde nå i vår.

Terry er best kjent som perkusjonisten til Ry Cooder, Buena Vista Social Club og Afro-Cuban All Stars.

Billetter finner du ved å TRYKKE HER

 

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.