Connect with us

Abonnenter

Populært konsept til Jessheim

Avatar

Published

on

Ett av landets største konsepter på kosmetisk netthandel etablerer nå fysiske butikker. En av de største butikkene blir etablert på Jessheim.

Nå kommer det store endringer i et av de mest trafikkerte områdene i Jessheim Storsenter. Både Bli Vakker og Eplehuset er sterke aktører som flytter inn i nær framtid.

I tillegg flytter Lampehuset inn i lokalene der Lagerhaus holder til i dag.

Utvidelser

Lampehuset flyttes fra Fakkelsenteret på grunn av den nært forestående utbyggingen av den delen. Oppstart med utvidelsen på 2.000 kvadratmeter av Fakkelsenteret er satt til september.

Byggearbeidene er ventet å pågå et drøyt år. Selve Rådhusplassen ferdigstilles noe senere.

– Gledens dag

Det er konseptet Bli Vakker som åpner der Home&Cottage nylig lukket dørene i Jessheim Storsenter.

For senterleder Jon Bakke (33) er det alltid en gledens dag når det atter blir lys i vinduene til lokaler som står tomme.

Dette blir blant de største fysiske butikkene til det populære nettkonseptet som har velværeprodukter og kosmetikk i porteføljen sin.

LYSERE TIDER: Det er alltid fint å fylle lokaler som er ledige, og nå blir det nytt konsept i lokalene som huset Home&Cottage inntil nylig, sier Jon Bakke (32).

Dialog

– Vi har vært i dialog over noe tid, og det er gledelig å annonsere at det blir butikkåpning på senhøsten i år, sier Bakke.

– Med konseptet Eplehuset på vei inn i august, så blir dette en fin del av arealene våre, fortsetter Bakke.

Les mer om Eplehuset:

Eplehuset til Jessheim

 

Siden 2007

BliVakker.no ble etablert i 2007 av Einar Øgrey Brandsdal og er Norges største skjønnhetsbutikk på nett med nesten 1.800.000 registrerte kunder.

Gründeren merket en økende trend, der kvinner kjøpte kosmetikk fra utlandet. Han tenkte: «Hvorfor kan de ikke kjøpe det i Norge?», skrev Dagbladet i forbindelse med butikkåpning i Ski for ikke lenge siden.

Det finnes nå fem Blivakker-butikker, to i Kristiansand, en på Strømmen og nå en i Ski pluss Ålesund. Jessheim blir butikk nummer seks.

Fysiske butikker

Kundene likte den nye butikken, som raskt ble en suksess. For to år siden bestemte de seg derfor for å åpne en ny butikk på Sørlandssenteret, i samme by.

– Siden den gang har vi skjønt at vi må ha flere butikker og det er det vi driver med nå, sier Brandsdal.

Det er i den forbindelse at Jessheim også har gjort avtale med kosmetikkgiganten.

– Bli Vakker er vel det beste eksempelet på at noen som har lyktes på nett nå også vil etablere fysiske butikker, sier Bakke.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.