Kontakt oss

Handel

Eplehuset til Jessheim

Avatar

Publisert

Den norske Apple-leverandøren i Norge – Eplehuset – kommer til Jessheim i august i år. Det kunngjør en stolt leder av Jessheim storsenter.

– Eplehuset gjør ingenting halvveis, og det at de velger å etablere seg på Jessheim sier noe om at vi er blitt store nok for en slik etablering, sier senterleder Bakke.

DEILIG: At Eplehuset velger Jessheim betyr mye for oss, og det er en bekreftelse på at vi er blitt store nok til at så store aktører ønsker seg hit, sier Jon Bakke.

– Det er stort for oss å kunne bekrefte at vi veldig snart går i gang med å bygge det som kommer til å bli en fantastisk Eplehuset-butikk. Vi vet at mange som bor på Jessheim allerede har et forhold til oss gjennom flere av de eksisterende butikkene våre, sier kommersiell leder for butikk og service, Mats Tranvåg i Eplehuset.

Nå er det endelig på tide å få etablert en fullskala butikk på Jessheim slik at enda flere kan bli kjent med oss.

200 kvadratmeter

Butikken på 200 kvadratmeter får en svært sentral plassering på senteret mellom blant annet Meny, Home & Cottage og Jordbærpikene. Eplehuset tilbyr mer enn bare produktene og leverer et komplett tjenestetilbud som kan tilby autoriserte reparasjoner gjennom eget verksted. Kundene kan bestille tid på nett, for blant annet skjerm- og batteribytte på timen.

– Eplehuset har tyngde, attraktivitet og er spesialister på sine produkter, og det kommer til å passe godt inn i byen vi er blitt, og kommer til å bli i fremtiden. Jeg er sikker på at dette kommer til å bli tatt godt i mot av eksisterende og fremtidige gjester av Jessheim storsenter, sier Bakke.

Destinasjonsbutikk

Eplehuset er en destinasjonsbutikk, som er aktuelt for alt fra studenter, lærere, bedrifter og de som enten elsker produktene eller har lyst å lære seg de. Eplehuset brenner for å gi kunden gode opplevelser for hvert eneste besøk. Administrerende direktør i Eplehuset, Espen Berger, sier følgende:

Vi har den desidert beste arenaen for å oppleve hele Apple-økosystemet, av folk som virkelig brenner for det de gjør. Det er både en trygghet og en inspirasjon når man kommer inn i våre butikker.

– Hos oss vil kundene fra Jessheim kunne benytte seg av hjelp til alt fra Apple, både privatkunder og bedrifter. Det skal oppleves positivt å ha Eplehuset i nærheten, hvor vi har servicetilbud på timen, vi tar i mot brukt elektronikk for å gi materialet nytt liv og vi engasjerer oss i lokalsamfunnet vi er en del av.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.