Connect with us

Kultur

Ullensaker Show Choir dykker ned i teaterdypet

Avatar

Published

on

Ullensaker Show Choir byr på to forestillinger av “Den lille havfruen” søndag. Ett års øving skal presenteres for det som forhåpentlig blir to fulle saler.

Ensemblet bestående av 25 barn og unge har vært i øvingen i nærmere ett år, og regissør Adele Moe er fornøyd med både prestasjoner, gruppedynamikk og måten forestillingen er i ferd med å sette seg. I disse dager er det intens innspurt på Gystadmarka skole, og søndag er det altså duket for to forestillinger.

FINPUSS: Det øves intenst inn mot premiere og forestillingsdagen kommende søndag, altså 31. mars.

– Forestillingen blir et flott punktum for den jobben som er lagt ned over tid. Jeg er ikke veldig nervøs, og jeg føler vi er så forberedt som vi kan være, sier regissøren noen dager før forestillingene – som for øvrig spilles 14.00 og 17.30 søndag denne helgen.

Billetter: HER

Ullensaker Show Choir er på sett og vis et noe mer “lavterskel” enn de andre teaterne i Ullensaker, uten at det forringer engasjement og innsats og spilleglede.

– Vi har hovedroller i Ullensaker Show Choir, men jeg er opptatt av at alle skal få synlig plass på scenen. Alle er viktige, og da er det viktig at alle blir involvert så mye som mulig.

“The Little Mermaid JR” – eller “Den lille havfrue” om du vil – er en eventyrlig reise under vann for å møte Ariel, Prins Eric, Fomle og alle de andre karakterene fra Den Lille Havfruen. Du får høre «Under The Sea», «Part of your World», «Kiss The girl» og alle de andre flotte sangene fra filmen og musikalen.

To forestillinger søndag er altså muligheten til se ensemblet i levende live på scenen.

FANTASIFULLT: Rekvisitter og kostymer kan lages av så mangt. Foreldregruppa som har jobbet med rammene til forestillingen har også vært kreative for å holde kostnader nede.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.