Connect with us

1894 Jessheim

Jakter ny daglig leder

Avatar

Published

on

Andreas Aalbu gir seg som daglig leder i Ull/Kisa Fotball. Nå annonseres det etter hans etterfølger eksternt.

Det er ingen dramatikk forbundet med Aalbu sin oppsigelse, Han skal jobbe for Stabæk fra høsten av, og oppsigelsen hans er av det ryddige slaget – etterfulgt av kun lykkeønskninger.

Dette skrev Ull/Kisa i slutten av mai:

– Det er med største beklagelse at vi har mottatt denne oppsigelsen. Vi kan ikke gjøre annet enn å ønske han lykke til og takke for den store innsatsen han har lagt ned for klubben. Når det gjelder veien videre er styret i gang med den prosessen, men Andreas jobber her ut oppsigelsestiden, sier styreleder i Ull/Kisa IL Fotball, Trond Ivar Johansen.

Mandag og tirsdag denne uken har Aalbu informert de ansatte i klubben om at han slutter til høsten. Han har takket ja til rollen som kommersiell leder i Stabæk Fotball, hvor han starter i september. Avgjørelsen begrunner han slik;

– Det har vært et utrolig vanskelig valg for meg. Det var i Ull/Kisa Fotball jeg fikk muligheten til en sivil jobb etter fotballkarrieren og jeg er evig takknemlig for veien jeg har fått gå her fra markedssjef til daglig leder. Samtidig er rollen i Stabæk utrolig spennende, i et område jeg kjenner veldig godt fra oppveksten min, sier Aalbu.

– Timingen for avskjeder kan aldri bli god, men Ull/Kisa Fotball er dags dato under god kontroll økonomisk. Vi har lojale sponsorer- og samarbeidspartnere som har stått bak oss inn i dette året. Administrasjon, trenerapparat og spillergruppen jobber knallhardt og vi skal alle gjøre alt vi kan for å kjempe om opprykk utover høsten.

– Det langsiktige arbeidet i utviklingsavdelingen kommer til å bære frukter i årene som kommer, og vi har en fantastisk bredde med gutter og jenter i alle aldre, hvor klubben er den naturlige møteplassen, tilføyer han.

Nå er stillingsannonsen ute: Er du Ull/Kisa Fotballs nye daglige leder?

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.