1894 Jessheim

Bare nesten borte mot Ålesund

Avatar

Publisert

Ålesund – Ull/Kisa 3-2 (1-2): En godkjent bortekamp, men det holdt ikke helt inn borte mot Ålesund søndag kveld.

Ull/Kisa gikk rett i strupen på hjemmelaget i bortekampen på Color Line stadion, og Nicolay Solberg lobbet inn et vakkert ledermål allerede etter ett minutt. Hjemmelaget reduserte noe heldig 20 minutter senere. Et noe enkelt innlegg fra høyre blir stanget inn av Fridjonsson via en uheldig Morten Sundli.

Det var to relativt gode lag ute på matta i kveld

Kisa går likevel til pause med ledelse etter at Nesset dukker opp som ekte måltyver gjør da han avslutter ett fint angrep med en kontrollert avslutning etter 38 minutter. Etter en god første omgang fortsetter det i samme spor etter pause, med to relativt gode fotballlag ute på matta.

Dessverre for Ull/Kisa så klarte Ålesund og snu kampen etter en straffescoring (veldig billig) av Fridjonsson og en scoring av innbytter Pape Gueye sju minutter før slutt.

Kisa gjennomfører en mer enn godkjent bortekamp idag, men det holder dessverre ikke da vi slipper inn relativt enkle mål.

PS! Bildet er fra hjemmekampen mot Tromsdalen. Fotograf er den uforlignelige Bjørn Hytjanstorp.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSpiller en bra kamp og stopper det som kommer, bortsett fra scoringene. Og de er det ikke mye å få gjort noe med.
7
Mats Andre Kaland En kamp helt på det jevne fra vår høyreback. Er en av tre Kisa-spillere som kunne gått i duell med Ålesunds siste målscorer.6
Emmanuel Troudart God til å bryte foran motstander, og vinner mye i luften.7
Morten SundliSpiller som han alltid gjør, Sundli. God i lufta og tar for seg i dueller. Er dessverre sist på ballen på hjemmelagets først scoring! Nær scoring selv på en godt slått dødball av Kurtovic etter drøye timen.7
Nicolas WalstadEr som alltid med offensivt og begynner å få bra samarbid med Normann Hansen på venstreesiden! Kunne muligens presset litt tøffere før innlegget kom på Ålesunds første mål. Byttet ut like før slutt da Garnås kom inn og la seg som ekstra spiss på topp.
6
Nicolay SolbergScorer et fantastisk mål etter kun ett minutts spill! Litt mindre innvolvert i andre omgang, men spiller en veldig god kamp.7
William Albin KurtovicSpiller en veldig god førsteomgang og viser seg frem med flotte vendinger og gjennombruddspasninger.
Helt klart blant hans beste kamp i gul drakt. Det synes at han blir litt sliten mot slutten, men spiller likevel en veldig bra kamp.
8 (Kisas beste)
Eric Kitolano Løper masse og er alltid spillbar. Litt uheldig med pasninger og mottak noen ganger, men er en trussel offensivt.
6
Sverre Martin TorpEr viktig i presspillet vårt og løper masse og sliter ut motspillerne. Lager dessverre en straffe som er med på å snu kampen, men på TV-bildene så kan det se ut som om Ålesund-spilleren faller veldig lett?6
Kristoffer Normann HansenSprudler i førsteomgang og utfordrer de oransje hver gang han har ball. Litt mindre involvert utover i kampen.7
Ole Andreas NessetScorer en skikkelig måltyv scoring og gjør som alltid en manns jobb alene på topp. Byttet ut med Aalbu like før slutt.7