Connect with us

1894 Jessheim

Fontenehuset pluss Ull/Kisa er lik sant

Avatar

Published

on

Av Fredrik Vestgård

Fontenehuset får plass på Ull/Kisa-drakten de to neste årene, i et samarbeid som betyr arbeidstrening, økt fokus på mental helse, samt andre erfaringsutvekslinger.

Nøyaktig to år etter at Fontenehuset Ullensaker åpnet i november, 2020, er vi i Ull/Kisa Fotball veldig stolte av å offentliggjøre samarbeid i årene som kommer. Plassen bak på drakten har tidligere vært gitt til Omsorg Jessheim, som har trappet ned sitt arbeid.

Nå skal Fontenehuset Ullensaker sin logo pryde Ull/Kisa-drakten i årene som kommer, hvor Ull/Kisa Fotball også vil være en viktig arena for menneskene som tilhører den fine gjengen.

– Vi er veldig stolte av at klubben ser verdien i et samarbeid med oss. Det er avgjørende for oss å være knyttet opp mot organisasjoner og andre som kan fremme vår misjon i samfunnet. Nå gleder vi oss til å bli en del av Ull/Kisas nettverk hvor vi kan bidra direkte på en rekke området, og også bygge relasjoner med andre samarbeidspartnere, sier Bente Lise Moe.

En døråpner

Fontenehuset Ullensaker er et lavterskel, arbeidsorientert klubbhus for mennesker som har eller har hatt psykiske helseutfordringer. Deres hovedmål er å drive arbeidsrettet rehabiliteringsvirksomhet, med mål om at alle som vil skal få realisert ønske om ordinært arbeid eller utdanning og aktiv deltakelse i samfunnet.

– Sammen med Fontenehuset Ullensaker åpner vi nå opp noen dører for de som kan trenge det. Ull/Kisa Fotball er en viktig aktør i vårt lokalmiljø og dette samarbeidet gir oss nye muligheter rundt det å ta det viktige samfunnsansvaret, sier daglig leder Emma Sørensen.

Psykisk helse for ungdom

Mennesker tilknyttet til Fontenehuset vil for eksempel bidra i våre arrangementer, med vaktmestertjenester eller med andre daglige gjøremål i Ull/Kisa Fotball.

– I tillegg så er deres fokus på psykisk helse for ungdom svært viktig. Vi har hatt noen triste episoder som har rammet lokalmiljøet vårt sterkt. Et samarbeid som dette skal være forebyggende, sier administrativ leder i Ull/Kisa Fotball Bredde, Børre Lien Hansen.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.