Connect with us

1894 Jessheim

Konstituert leder i Ull/Kisa Fotball

Avatar

Published

on

Ny påtroppende daglig leder i Ull/Kisa Fotball har trukket seg fra stillingen. Emma Helena Sørensen tiltrer som daglig leder ut året i det som kan ende med opprykk for fotballherrene til Ull/Kisa.

–  Vi ansatte en ny daglig leder, som skulle starte her 1. desember. Avtalen ble formalisert i august, men denne uken valgte personen å trekke seg. Vi hadde et styremøte mandag kveld og har konstituert Emma som daglig leder ut dette kalenderåret, sier styreleder i Ull/Kisa Fotball, Trond-Ivar Johansen.

Kjenner klubben

Emma Helena Sørensen er 36 år gammel og bor med familien på Jessheim. Hun har den siste måneden jobbet med økonomi, marked og arrangement i påvente av personen som i utgangspunktet skulle startet 1. desember.

Som Jessheim-boer kjenner hun naturligvis godt til Ull/Kisa Fotball, og har også med seg erfaringen fra jobben som daglig leder i LSK Kvinner fra 2018 til 2021.

Selvstendighet

– Jeg har blitt enda bedre kjent med det indre livet i Ull/Kisa Fotball de siste ukene, og jeg gleder meg til å fullføre dette året. De ansatte er svært selvstendige og det er mange deler av klubben som allerede går sin gang. For min del blir det aller viktigste å jobbe ut mot våre sponsorer og samarbeidspartnere, både eksisterende og nye, sier Ull/Kisa Fotballs nye konstituerte daglige leder.

Samlende

– Utover det skal vi sørge for at avslutningen på året blir fin, så krysser vi fingrene for at A-laget står løpet hele veien. Det var fantastisk stemning mot Hødd og vi må få like mange mennesker hit i kampen mot Eidsvold Turn. Når man får slike opplevelser, hvor hele klubben deltar, er det utrolig samlende, tilføyer Emma Sørensen.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.