Connect with us

1894 Jessheim

Jessheim stadion i fyr og flamme

Avatar

Published

on

Det var et historisk øyeblikk da det for første gang ble fyrt opp bluss under fotballkamp på Jessheim stadion. Supporterne er en iherdig og tapper gjeng. 

 

HISTORIE: Et lite stykke fotballhistorie ble skrevet da det for aller første gang var bluss og røyk i ordnede former på Jessheim stadion. Et lite visuelt blikk her. 

40 personer er med i supporterklubben 1894 Jessheim, og det er grunn til å la seg imponere over den jobben disse lojale og trofaste personene legger ned for å skape ramme rundt kampene og blest om klubben for øvrig.

I mange år har Viggo Rogne og Tore Joelsen hengt opp flagg i Storgata når Ull/Kisa har hjemmekamp. Men på stadion er det en håndfull fans som i flere år har jobbet hardt for å skape blest rundt kampene og a-laget til Ull/Kisa.

STILLE: Det er stille før stormen, og de siste detaljer diskuteres før hjemmekampen mot Notodden. 

Og mot Notodden kom altså debuten med bluss og røyk på tribunen. Jessheimpuls – hvis ambisjon er å bli med på så mange små historiske øyeblikk som mulig – var med under oppladningen og under innmarsj. Det var et vakkert skue sett fra banen, og all ære til 1894 Jessheim!

Så til kampen. Dette er Karl-Gunnar Nyborgs rapport fra hjemmekampen 16. mai:

Den dagen vi i supporterklubben testet ut pyroteknikk for første gang, så skuffet heller ikke laget!
Kristoffer Nordmann Hansen åpnet ballet med en signaturscoring, der han vender innover fra sin kantposisjon og bøyer ballen inn i motsatt kryss etter 17 minutter . 1-0 ledelsen sto seg ut omgangen hvor Kisa var det klart beste laget.
De som venter på noe godt venter heller ikke forgjeves for vår motsatt kant.
Magnus Grødem brukte kun ett minutt på å doble ledelsen i andre omgang.
Drar seg innover i banen og får til en litt dårlig avslutning, men er fort fremme på returen etter Trøens skudd i stolpen.
Notodden reduserer etter 51 minutter ved Erlend Hustad, men Nordmann Hansen ville ha en fin 17 mai så han punkterte kampen med sin andre scoring etter 68 minutter!
Notodden hadde ballen i mål senere i kampen men det ble annullert og Notodden spilleren ble utvist pga en vilje hands! for en herlig dag for oss supportere!
FOTOGRAF HOVEDBILDE: BJØRN HYTJANSTORP
SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupGjør mye rart med utspillene sine i dag, men er trygg og god i feltarbeidet.6
Ole Kristian LangåsGod kamp av backen, villig med offensivt og kommer også til et par avslutninger.7
Lars RangerSpiller første omgang som stopper før han blir flyttet ut som back i andre! God kamp. 6
Morten SundliSpiller en bedre første omgang enn den andre, men god og trygg - og varter også opp med noen gode raid og finter i dag.7
Vegar KongsroGod duellspiller, og er villig med fremover! Solid.6
Sverre Hjelle ØklandForeløpig så har vi fått mye av det samme fra Sverre som med Torp. Litt uheldig på siste tredjedel, men jobber sokkene av seg frem til byttet.6
Christian AasHer er Christian tilbake på sitt beste. Dikterer kampen og vårt offensive spill, samtidig som han har ro og er trygg med ball defensivt! Strålendel 8
Eric Kitolano Ny god kamp av den beste i tapet forrige runde. Skapende i det offensive og er mye involvert. Blitt varm i trøya nå.7
Magnus Retsius GrødemVeldig god ved scoringen sin, og der er han alltid farlig når han blir involvert.7
Martin TrøenSpiller en veldig god kamp i dag. Jobber og sliter i stopperne til de blå. Mangler dessverre scoringen, men den kommer om han fortsetter som dette. 7
Kristoffer Nordmann HansenScorer to fine mål, slår gode dødballer og idag så har han også en del veldig viktige involveringer defensivt! Mer trenger vi ikke skrive! Vi er enige med juryen på stadion, vår bestemann 8 BB
Sverre Martin TorpLitt lite involvert etter han kom inn for Økland.l5
Ciise Abshir Rydder opp og er der han skal etter at han kommer inn som stopper de siste 20.6
Ole Andreas NessetBør avslutte da han får en mulighet helt på slutten! 5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.