1894 Jessheim

Tam inngang til ferien…

Avatar

Publisert

Det ble uavgjort i sommersola på Jessheim stadion etter en tam forestilling fra begge lag denne søndagen (Foto: Bjørn Hytjanstorp).

Det var tidlig tydelig at ingen av lagene var særlig inspirert av fotball VM da tempoet i kampen til tider var ganske labert. Sandnes Ulf tok ledelsen etter  en halvtime hvor Akinyemi banker til fra en 18-20 meter etter en klarering fra Abshir. Hagerup var noe dekket da skuddet kommer, så den er lei å få hendene på.

Kisa slo tilbake kun seks  minutter senere ved Nicolay Solberg, på en fin heading etter innlegg av Normann Hansen. Normann Hansen får også gleden av å score ledermålet på overtid av første omgang.

Andre omgang var dessverre ikke mye og rope hurra for, og Sandnes Ulf fikk utlikningen etter 77 minutter, etter en heading av Tapio Heikkila. Kisa klarte dessverre ikke å slå tilbake etter dette, og kampen ender med poengdeling, noe som vel er helt greit kampen sett under ett.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupDet første målet er nok fullt mulig redde, men han er noe dekket der og skuddet er knallhardt. Altså ingen keepertabbe
5
Mats Andre Kaland Bidrar mye offensivt og har bra samspill med Torp og Solberg, men blir rundet litt lett på defensiven til tider.6
Ciise Aden AbshirVinner veldig mye i lufta og spiller en helt ok kamp, men er dessverre involvert i begge baklengsmålene da han klarerer rett i motstandernes første målscorer. Det er også Ciise som er i duellen med finnen som scorer utlikningsmålet.
5
Morten SundliVinner mange dueller og leverer som vanlig verbalt, men er mer slurvete enn vanlig med en del pasninger. Denne kampen ikke er blant hans beste.6
Nicolas WalstadGjør en del fint offensivt, men sliter litt med plasseringen defensivt til tider. Gjør en kjempejobb og berger oss fra et baklengsmål i en situasjon i andre omgang.6
Nicolay SolbergHelt usynlig den første halvtimen, men på kjent Solberg-vis dukker han opp og scorer Kisas første mål. Får også assist på vår andre scoring. Snytt for straffe etter 49 minutter.6
William Albin KurtovicSpiller en veldig god første omgang og slår noen fantastiske langpasninger ut på kant. Mange av dem er ren nytelse å se på! Vi teller en pasningsfeil i hver omgang, og han slår dessverre to dårlige cornere mot slutten da vi jakter seiersmålet. Får likevel bestemannsprisen idag pga hans gode førsteomgang.
8 (Kisas beste)
Eric Kitolano Vil veldig mye, men får lite til i denne kampen! Blir ofte en finte eller touch for mye. Spennvidde fra det geniale til det håpløse innimellom med Kitolano.5
Sverre Martin TorpDet er synd det snart er en liten fotballferie, for Torp har virkelig spilt seg iform nå! Løper mye og riktig, og har også godt samspill med Kaland og Solberg på høyresiden. Er nær scoring i andre omgang, men setter ballen i stolpen og ut. Den hadde fortjent en bedre skjebnen.7
Kristoffer Normann HansenScorer et strålende mål og er mye involvert i den første omgangen, men kaster bort et par gode overgangsmuligheter i andre omgang! 6
Ole Andreas NessetLite involvert i dag, og Nesset og kommer ikke til noen store sjanser og blir byttet ut etter 68 minutter6
Karsten RognerudInn for Walstad etter 67 minutter, men utmerker seg ikke nevneverdig de minuttene han er på banen.6
Andreas AalabuKommer inn og skal krige på topp de siste 20 minuttene. , Taper dessverre mange av hodeduellene, og stopperne til Sandnes Ulf har grei kontroll på det han foretar seg.5

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.