1894 Jessheim

Tar ferie på velfortjent femteplass

Avatar

Publisert

Levanger – Ull/Kisa 2-3 (0-0): Etter en tam første omgang var det våre gutter som tok initiativet – og til slutt seieren mot Levanger i Trøndelag.

Det var kun spilt syv minutter av andre omgang da våre gutter vartet opp med en kontring, som så mange ganger før denne sesongen. Normann Hansen fant Solberg alene foran mål, og han chippet ballen vakkert over Levangers keeper Faye Lund.

Nøyaktig tjue minutter etter den første scoringen våknet vårt radarpar på hver sin kant igjen. Solberg hamrer inn ett perfekt innlegg fra høyre side og Normann Hansen kunne bare “bukke” ballen forbi keeper.   Men Larvik-gutten var ikke ferdig me dette, for kun tre minutter senere banket han inn et frispark.

Levanger fikk dessverre to trøstemål rett før slutt. Men våre gutter kan nå ta en velfortjent sommerpause med tre nye poeng og en fin femteplass på tabellen.

1894 Jessheim ønsker spillere, ledere og supportere av Ull/Kisa en strålende sommerferie, så håper vi på en like bra start på høstsesongen i august.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupRedder det som kommer av avslutninger i første omgang og er viktig i den perioden før pause hvor Levanger har et visst press mot vårt mål.

7
Mats Andre Kaland Bergenseren vår gjør en bra kamp!6
Emmanuel TroudartSpiller en veldig god match, men jeg tror han og de andre i forsvaret irriterer seg over målene vi slipper inn helt mot slutten.7
Morten SundliSpiller en nærmest prikkfri kamp, og hadde vi ikke sluppet inn 2 mål mot slutten så tror jeg han hadde vært veldig fornøyd selv med dagens kamp. Dirigerer og vinner dueller både i lufta og langs bakken.7
Nicolas WalstadVeldig god kamp av venstrebacken. God begge veier, og har en del viktige blokkeringer. Plager en god Lopez på høyresiden for Levanger.7
Nicolay SolbergHar sin beste sesong i Kisa-trøya. Slutter aldri å score denne sesongen, noe som er imponerende da han tross alt ikke er spiss. Fin scoring og et fantastisk slått innlegg på Hansen sin andre scoring.
8
William Albin KurtovicSom vanlig er pasningsfoten hans fantastisk både i spill og på dødballer. Slår noen håpløse i dag, men når 80 prosent er en fryd å se på, så lar vi de dårlige pasningene forbigå i stillhet. 7
Eric Kitolano Er god i dag, Kitolano. Et konstant aktivum og en drøy håndfull for Levangers defensive spillere. Gode bevegelser og god med ball. Skaffer oss frisparket som vi scorer på.7
Sverre Martin TorpNoe svakere idag enn han har vært i det siste. Litt uheldig med en del førsteberøringer, og lager en del frispark i dag. Men er som alltid en spiller du kan stole på at legger ned mange meter i løpet av en kamp.6
Kristoffer Normann HansenEn veldig god fotballspiller når han har dagen, og det var det tydelig at han hadde i dag! Fantastisk nærteknikk og en god avslutter. Varter opp med et fint raid allerede etter 28 minutter, hvor avslutningen havner i stolpen og ut. Det var tydeligvis et skremmeskudd, for han skulle altså score to flotte mål senere i kampen; det første er på en enkel heading etter et strålende Solberg-innlegg. Det andre er på et fint frispark som han setter nede ved stolpen i keeperhjørnet.
8BB
Ole Andreas NessetEn ærlig og hardtarbeidende spiss som også i dag gjør manns jobb alene på topp! Men i dag mangler han scoringen.6
Truls JørsttadInn for Kitolanoj etter 79 minutter. For lite spilletid til karakter.
for lite speilletid
Andreas AalabuInn for Solberg etter 87 minutter. For lite spilletid til karakter.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.